Jump to content

Pomoć

Susic

SAMP

 

Kako Skinuti GTA i SAMP - Želite da igrate na našem serveru ali ne znate kako da skinete GTA i SAMP? Bez brige, napravili smo ovaj tutorijal za Vas.

SAMP Pitanja - Novi ste na našem SAMP serveru? Imate neko pitanje ili nedoumicu? Otvorite novu temu i postavite nam pitanje u ovom potforumu.

Zahtev za White Listu - Želite da igrate na našem serveru iz inostranstva? Postavite zahtev za white listu i mi ćemo Vam omogućiti pristup.

Zahtev za Unban - Piše Vam da ste banovani sa servera, a mislite da je u pitanju greška? Postavite zahtjev u ovoj temi i mi ćemo ga pažljivo razmotriti.

 

RAGEMP

 

RAGE Tehnička Podrška - Imake neki tehnički problem u vezi GTA V ili RAGEMP-a? Objasnite nam svoj problem ovdje, tu smo da pomognemo.

RAGE Pitanja - Imate nedoumice vezane za naš RAGEMP server? Postavite nam pitanje u ovoj temi.

 

TeamSpeak 3

 

Kako Skinuti TeamSpeak 3 - Želite postati korisnik našeg TS3 servera ali ne znate kako? Bez brige, pogledajte ovaj tutorijal.

Pitanja u Vezi TS3 - Postali ste korisnik našeg TS3 servera i imate neki problem ili nedoumicu? Postavite nam pitanje ovdje i mi ćemo Vam pomoći.

 

Forum

 

Pitanja u Vezi Foruma - Imate problem ili nedoumicu u vezi našeg Foruma? Postavite nam pitanje ovdje i rado ćemo Vam pomoći.

×
×
  • Create New...