Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. _tekashi_

  Brdo

  Dosao sam na brdo sa 15 vojnikom i 20 tenka i preuzeo brdo
 3. Paypal Snimanje editovanje objavljivanje
 4. Varšava Glavni grad Bugarske?
 5. Vjetar Govori bez usta i jezika
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Nemanja_Arizanov Žalba je upućena na igrača: Bendzya Koje pravilo je igrač prekršio: DB Tekst žalbe: vidi se na snimku... i evo skinuo je taj famozni health.. Dokaz(slika/video):
 7. Today
 8. Dobro jutro @ Adis_Vejzovic Ako niste ulazili, akaunt Vam je obrisan, a u slucaju da ste zaboravili lozinku, kontaktirajte nekog iz administracije ako ne mogu da Vam pomognu onda morate napraviti novi akaunt.Najbolje da stavite i sigurosni kod da bi zapamtili lakse i da bi mogli da se vratite na akaunt. Sve najbolje!
 9. Dobro jutro @ ckoNo Najbolje da bi izbegli skidanje windowsa i gta, da vi izbrisete taj mod i pronadjete i pokusate sa nekim drugim modom. Sve najbolje!
 10. Dobro jutro @ Nikola_Johnson Ovaj problem nije do Vas, ali najbolje prvi korak da resetujete ruter, ako to ne proradi glavni problem je Vas IP, na neki nacin morate resetovati i promeniti svoj IP, kada to uradite mocice te da igrate bez problema. Sve najbolje!
 11. Dobro jutro @ Legija To Vam je odlicna ideja ako ste u mogucnosti da kupite monitor 144hz, a ako niste slozio bi se sa gospodinom iznad da poboljsate i optimizujete postavke ako vam ni to ne pomaze, da skinete neki mod da bi poboljsali vasu igru.Ako budete skidali modove najbolje da se posavetujete sa igracima koji vec imaju iskustva sa tim stvarima.
 12. Dobro jutro @ Mikiki Kao i malo pre izgleda da mucite muke sa vasom internet agencijom.Rekao sam Vam bio da kontaktirate vasu agenciju i popricate sa njima, mozda niste platili neki racun za internet ili jednostavno nemate dovoljno jak internet.A pre toga pokusajte da restartujete ruter ako to ne pomaze, restartujte lap top, ako ni to ne pomaze kontaktirajte Vasu agenciju za internet. Sve najbolje!
 13. Dobro jutro @ Mikiki Pokusajte da deinstalirate gta ceo i opet instalirate i pritom udjite u igru, ako nastavi taj problem sa skriptom, sledeci korak proverite internet brzinu ili popricajte sa vasom agencijom kod koje ste registrovani oko brzine interneta i da proverite brzinu. Sve najbolje!
 14. Dobro jutro @ borce b FPS mozete promeniti u podesavanju od GTA ili sto kaze gospodin iznad mene, mozete ubaciti najbolje neki mod po Vasoj zelji i popraviti FPS.Najbolje kada skidate modove za te stvari da se posavetujete sa nekim od igraca ili sa nekom osobom koja je to vec radila. Sve najbolje!
 15. Dobro jutro @ borce b Zvuk mozete poboljsati tako sto udjete u podesavanja i pojacate zvuk.Ili ako zelite za nesto odredjeno zvuk da ubacite na primer: za oruzje ili automobile mozete da ubacite neki mod po Vasoj zelji. Sve najbolje!
 16. Milo

  Pomoc

  Dobro jutro @ Baron Pokusajte da deinstalirate ceo samp i gta folder i opet instalirajte, jer najverovatnije vam se mozda izgubio neki folder.Ako vam nece i dalje da radi, javite mi se u DM da resimo problem. Sve najbolje !
 17. Sat Bije te, a ne vidis ga.
 18. Milo

  Asocijacije

  Sokovi Transfer, Pare, Online
 19. Milo

  Nacrtaj

  http://sketchtoy.com/70994350 Nacrtaj Ostrog
 20. Znam Da li znas ispeci picu?
 21. Milos Bikovic(Maras) Glavni lik iz serije The Walking Dead?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...