Jump to content

SAMP - Zahtev za multi account


U ovom potforumu možete zatražiti odobrenje za igranje na više od jednog naloga sa iste IP adrese. Kada kažemo više naloga podrazumeva se da se radi o više osoba a ne jednoj. Pre nego što pokušate da uđete na više naloga sa iste IP adrese potrebno je da podnesete ovaj zahtev da ne dođete u situaciju gde možete biti kažnjeni. Nakon postavljanja zahteva nadležni admin će pažljivo pregledati vaš zahtev i zakazati termin same provere.

 

Pravila:

 1. Naziv teme mora biti u formatu “Zahtev za multi account Ime_Prezime”.
 2. Vašu temu u ovom potforumu vidite samo vi i članovi administracije, dakle ne vide je drugi igrači.
 3. DUŽNI ste u slučaju da vam zakazani termin ne odgovara isti odložite putem privatne poruke na forumu nadležnom adminu. Ko je nadležni admin za "fake accounts" možete pogledati u ovoj temi.
 4. Ne postavljajte zahteve u slučaju da prebacujete imovinu sa jednog akaunta na drugi, to javljate isključivo zaduženom adminu za FA putem TS3 ili eventualno privatne poruke.
 5. OBAVEZNO je ponovno postaviti ovaj zahtev u slučaju da osoba sa kojom ste prošli samu proveru prestane da igra ili se priključi neka nova, treća osoba.
 6. Ne postoji limit igrača koje možete prijaviti, znači dozvoljeno je da dovedete i više od jedne osobe na razgovor (proveru), ali naravno dužni ste da to jasno napomenete u formularu.
 7. Rok za rešavanje zahteva je 3 dana. 
 8. VAŽNO PRAVILO: Trenutno je u funkciji novi sistem za naloge. MAKSIMALAN BROJ naloga koje možete povezati sa ISTE IP adrese u datom trenutku su 2, dok vam server neće dozvoliti da ih konektujete u slučaju da oba akaunta nisu minimum LEVEL 10. U suštini dok ne dođete na oba naloga do tog levela samo jedan nalog može biti povezan sa jedne IP adrese.
 9. Zahtev ISKLJUČIVO postavljate za odobrenje same igre na dva akaunta, a ne zato što vas server blokira da se konektujete zbog levela!
 10. Pre postavljanja zahteva, neophodno je da jedan od podnosilaca bude minimum 3. level u igri.
 11. Generalna pravila foruma možete pročitati ovde.

 

Formular:

Vaše Ime_Prezime na serveru je: 

Da li ste ranije bili na proveri oko više akaunta sa iste IP adrese:

Koliko osoba igra sa vaše IP adrese:

Koji je vaš level u igri kao i osobe/osoba (u slučaju da se prijavljuje više od jednog igrača) koju prijavljujete:

Da li posedujete TS3:

Da li se osoba/osobe koju prijavljujete žive u istoj kući kao i vi ili ne:

 


392 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

×
×
 • Create New...