Jump to content

SAMP - Zahtev za unban


Pravila i Formular

U ovom potforumu svi banovani igrači mogu zatražiti unban sa servera tj. drugu šansu. Unban kod većine slučajeva ne dobijate odmah već će nadležni admin proceniti u skladu sa okolnostima koje su dovele do bana, koliko još treba da čekate i kada da se javite da bi vaš zahtev za unban bio prihvaćen.


Pravila:

 1. Igrači koji su na blacklisti servera ne mogu zatražiti unban / unblacklist.
 2. RAZLIKA IZMEĐU ZAHTEVA ZA UNBAN I ŽALBE NA ADMINE. Ovde postavljate zahtev za unban isključivo ako ste svesni, priznajete i kajete se zbog vaše greške odnosno kršenja pravila. Ukoliko ne mislite da ste banovani sa razlogom onda ne postavljate zahtev za unban već "Žalbu na Admina" kako bi se situacija ispitala.
 3. Ovde ne postavljate zahtev za unban sa našeg TS3 servera, već isključivo zahtev za unban sa SAMP servera. Zahtev za unban sa TS3 servera postavljate u PDF-u "Zahtev za unban TS3".
 4. Igrači kojima je SA RAZLOGOM zaključan nalog NE MOGU tražiti otključavanje naloga.
 5. Vašu temu u potforumu "Zahtev za unban" vidite samo vi i članovi administracije, tako da su vaša IP adresa i ostali podaci zaštićeni.
 6. Ukoliko smatrate da vaš zahtev nije rešen u skladu sa ovim pravilima i pravilima servera, možete postaviti žalbu na admina.
 7. Generalna pravila foruma možete pročitati ovde.
 8. Naslov teme MORA biti u formatu: Zahtev za unban - Ime_Prezime  (Primer: Zahtev za unban - John_Wick)
 9. Rok za rešavanje zahteva je 5 dana. Ukoliko se vaš zahtev ne reši u periodu od dve nedelje, javite se super moderatoru.
 10. Prilikom postavljanja zahteva obavezno je popuniti sva polja u formularu.
 11. Prilikom popunjavanja formulara DETALJNO opišite okolnosti koje su dovele do bana, odnosno sve šta ste uradili što je uticalo da budete banovani.
 12. Nepravilno popunjeni zahtevi se automatski odbijaju, ali igrač koji postavi zahtev ima pravo postaviti još jedan zahtev u kojem će ispraviti greške zbog kojih je došlo do odbijanja.
 13. Ukoliko vam piše ''You are banned from this server'' ne otvarajte odmah zahtev, već prvo restartujte ruter, pa ako ni to ne pomogne, tek onda otvorite temu.

 

Formular:

Vaše Ime_Prezime na serveru je:
Zbog čega ste banovani sa servera:
Kada ste banovani sa servera:
Vaša IP adresa je:


2,520 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

×
×
 • Create New...