Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/2018 in Posts

 1. 2 points
  - Optimizacija registracije/prijavljivanja - Resen default bug - animacija prilikom ulaska u zakljucano vozilo - Reseni bugovi sa ulaskom u zakljucano vozilo(bug sa drogom itd.)
 2. 1 point
  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Arnes_Muharemi Koje programe/sofvere koristite: Photoshop CC Vaš rad/radovi: http://balkan-school.com/slike/image/efgrw
 3. 1 point
  1. Mislim da bi bilo veoma korisno kada bi turistima na kraju tutorijala izasao spisak rp pravila ili da ih polako tutorijala provede kroz rp pravila, neke osnovne komande i slicno sto bi im pomoglo u daljoj igri i da nakon toga ima test za rp pravila, komande i ostale stvari. 2. Da se zivnu sarajevo i zagreb tako sto bi se uvelo jos vise bandi, bolje placenijih poslova, kioska itd. 3. Da se napravi neka jos korist za upgrade poene posto imaju samo ona tri upgrade i to je to. Dodati npr. za steal da imaju vece sanse za pokradanje, da se upgradeuje da kada stigne plata da se dobija veca plata i tako nesto se smisli. 4. DA SE UKINE ANTI SPAM 5. Da se dodaju jos neki ilegalni poslovi npr. profesionalni ubica ili kidnaper ali da je veca zarada npr. 10-15k 6. SP-u vratiti tazer 7. Ukloniti auto jail i oduzimanje dozvole 8. SP vratiti u BG zato sto treba dosta vremena dok se ode od ZG do BG To su neki predlozi za koje ja mislim da bi poboljsali server
 4. 1 point
  Vaše Ime_Prezime na serveru je:Zan_Pierre Vaš predlog:Moji predlog jeste do da se vrati Policijska Akademija. Mislim da bi ovo bilo bas RP!!!
 5. 1 point
  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Gagy_Savic Vaš predlog: Moj prijedlog je da se ubaci neki sistem zastite protiv c-buga. Jer primijetim da mnogo igraca to iskorištava. Dodješ da ce pucaš on ti saspe 5 metaka u glavu ne znaš da li si došao ili pošao.. To treba da se zabrani jer to je iskoriscavanje bugova..
 6. 1 point
  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Matej_Jovanic Vaš predlog: Pa da ubacite neku komandu za savez npr da lider kuca /savez i id lidera druge org i kad to ukuca da bude skopljen savez i da imamo neki chat da pricamo sa tim s kojima smo savez.
 7. 1 point
  Ime_Prezime[Na serveru]: Arnes_Muharemi U kojim programima radite : Photoshop CC Koliko ste sati proveli radeci rad: 40 min Ocjenite rad od 1-10: 7.5 Vasi rad: http://balkan-school.com/slike/image/efgrw
 8. 1 point
 9. 1 point
  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srecko_SojiccIme_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Violeta_GarciiaRazlog pohvale: Pohvala ide jednoj od najaktivnijih lidera na serveru! Ali pitanje je zasto... Zato sto je sa tom curom zanimljivo u kanalu, ubacuje dobre clanove, koji se ne dernjaju ko ludi, koji imaju postovanja. Al Kaida je aktivna organizacija, i po mom misljenju Violeta je najbolja liderka od svih mafija/bandi!Slika/Video (opciono): Da li ce slika reci sve? Mozda bude photoshop... Dokaz je aktivnost organizacije!
 10. 0 points
  Ako si prodao kucu drzavi tvoj novac je nestao, tako da sledeci put pazi sta radis.
×
×
 • Create New...