Jump to content

⭐ OTVARANJE RAGEMP SERVERA ⭐

RAGEMP SERVER OTVOREN

UPADAJTE!!!

 

👇 👇 👇

rage.balkan-school.com:22005

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/19/2022 in all areas

 1. 13 points
 2. 8 points
 3. Plod želje, organizovanosti i timskog rada. Za vas, vaš Promoter Team!
  5 points
 4. 5 points
 5. Anketa je zvanično zatvorena. Pobedila je nova permisija. Možemo vas obradovati najavom da se radi na novoj grupi(ma) na forumu, te nas ona očekuje u najkraćem periodu!
  3 points
 6. 3 points
 7. Samo TI I eto, Uvukao si mi se pod kožu, nakon toliko vremena, i truda za mene. Ni jedan jedini trenutak nisi odustao, Stalno si bio tu, I još uvijek si tu, Čekaš, Voliš. Postao si moje sve, Moja jedina osoba, Baš zato što si na neki način poseban, Svaki svoj mogući trenutak dijeliš sa mnom, i želiš svaki svoj trenutak da budeš sa mnom. Da zajedno uživamo, Da zajedno dijelimo svoje trenutke, Da zajedno čekamo, Da zajedno šetamo. Ti si ona osoba, Koja je ušla u moj život, I promijenila ga na bolje, Uljepšao nekako, Nekim svojim čarima. Neko ko ne može to da promeni, Ni svakim svojim mogućim trudom, jer si ti ta osoba koja je uvijek bila tu, I nijedna druga osoba ne može to da promijeni, Koliko god neko pokušavao, Jednostavno ne može, Ne ide. Ti si nešto što će uvijek biti moje sve, Nešto što niko drugi do sada nije mogao, Nijednim svojim trudom, Samo TI.
  2 points
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Kevin Vaš predlog (opširnije): Mislim da se treba vratiti stari sistem provere. Zato što su sada skoro nevidljivi neki brojevi, te nisu ni čitki u nekim slučajevima. Skoro se ni ne raspoznaju jedan od drugih. U nekim situacijama se dešava da bude broj preko broja, te je nemoguće pogoditi kombinaciju. Evo ga prijašnji izgled provere koji je odličan i ne treba ništa više ni manje: - https://ibb.co/MngPMZp Zasto mislite da treba ubaciti ovaj predlog: Zato što sam promenio do sada 2 kvalitetne testature zbog ove provere. Ponekada pokušavam kombinaciju ubosti i po 6-7 puta, jer su brojevi jedni preko drugih. Pogotovo je nama teže što radimo poslove tipa Pilot, električar itd. Gdje je neophodno ukucati za svaku turu proveru.
  2 points
 9. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Hasko_Boss Žalba je upućena na igrača: Funzi, Despot_Smith Koje pravilo je igrač prekršio: provokacija na g chatu Tekst žalbe: stavio sam da primam clanove, a clanovi iz LS-a i PO-2 su poceli pisati mogu ja, a svi znamo da je to provokacija Dokaz(slika/video): https://ibb.co/TLHcBDR
  2 points
 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Sergej_Gajic Žalba je upućena na igrača: Koca_Escobar Koje pravilo je igrač prekršio: PG Tekst žalbe: sve se vidi na snimku Dokaz(slika/video):
  2 points
 11. Poštovani forumaši, forumašice i cenjeni YouTube-ri. Kao što ste već videli i čuli o novim Premium YouTube kanalima naše zajednice. Kako bi vi sebi obezbedili mesto među istima potrebno je da se isključivo bazirate na sopstveni kanal i zajednicu a ne na ciljane Forum Poene. Pored toga vaš kanal mora posedovati dodatne predispozicije u vidu kvaliteta, kontenta, truda i tome slično kako bi uopšte bili u opticaju za ovako nešto Samo osobe za koje je naš tim procenio da se isključivo pridržavaju ovih stavki imaju šansu za pristup u Premium YouTube kanale. Ako ne znate šta vam fali da Vaš kanal bude u Premium grupi najbolje je da pogledate dosadašnje radove osoba iz ovog tima. Za sve korisnike Premium grupe postoji mogućnost napredovanja u Promoter Team. Prijatan ostatak dana
  2 points
 12. Pozdrav forumaši i forumašice, posle kratke pauze nastavljamo sa temama iz IT sveta, današnja tema je o procesorima serije Intel i Ryzen. Obe kompanije su jedne od najpoznatijih kompanija koja proizvodi mikroprocesore. Najčešće je da neko koristi ili Intel ili Ryzen tj. da neko koristi odnosno ima proceesor iz Intel ili Ryzen serije. Ja imam računar u kome se nalazi procesor AMD Ryzen 5 1600x hexa-core i 12 treda. Mogu reći da je procesor veoma dobar za tu cenu. Radi svoj posao perfektno i neke računarske procese izvršava super. Preporučio bih svima taj procesor, ali naravno preporučio bih i procesor iz Intel serije. Uvek pri kupovini procesora gledajte da je novija generacija procesora. A sve to dovodi do pitanja... Koji procesor Vi imate ? Da li više volite Intel ili Ryzen jer ipak su oni večiti rivali ? Da li Vam se sviđa rad istog procesora koji Vi imate ? Iznesite sa nama mišljenje o ovoj temi. NAPOMENA: Svako pisanje komentara koji nemaju smisla odnosno koji nemaju veze sa ovom temom biće kažnjivo. Molim da poštujete to kako ne bi dolazilo do takhiv situacija. Hvala !
  1 point
 13. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Matija_Terzicc Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Dusan Razlog pohvale:Momak je aktivan i odlicno radi svoj posao uredno i efikasno ,a pored toga prikladan i opusten tokom razgovora.Sve pohvale @ D U S A N ! Slika/Video (opciono):
  1 point
 14. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Josip_Blundic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Tweety Razlog pohvale: Nisam mogao izaći iz enterijerani ni sa F i ENTER pa mi je Tweety pomogao izaći. Slika/Video (opciono):
  1 point
 15. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Korda_Smith Žalba je upućena na igrača: Alex_Carter Koje pravilo je igrač prekršio: Pravilo org Tekst žalbe: nije me hteo arrestati vec me je poslao 3600, tjst bez ikakvog razloga uvukao u ent Dokaz(slika/video):
  1 point
 16. Imao sam priliku da posedujem vozila 3 kategorije,registracija je prakticno ista i odrzavanje kao i za sva vozilo 3 kategorije,nisam posedovao infernus,ali jesam ga vozio kao sluzbeno vozilo u SAJ-u i mogu da kazem da je dobro sredstvo za onog ko zna kako da se koristi sa njim.
  1 point
 17. Pozdrav, dobrodošao
  1 point
 18. 1 point
 19. Pozdrav, hvala Vam što ste izneli Vaše mišljenje sa nama. Procesor je dominantan i veoma jak. Nadam se da Vas i ostale komponente služe kao i sam procesor. Ugodnu igru Vam želim.
  1 point
 20. ja sam svoj racunar kupio prije nekih 4-5 mjeseci. do sada nisam nikakvi problema imao sa njim radi odlicno procesor je i7 zadnja generacija tako da u skorije vrijeme nece biti problema
  1 point
 21. 1 point
 22. •PRIHVAĆEN• Ocena 3 - NAGRADA - 840 Forum Poena Nagrada će biti uručena u roku od 7 dana LOCK NAPOMENA Izbjegavajte koristiti ovakve soundove
  1 point
 23. Pozdrav, dobrodosao
  1 point
 24. Kaladont ! Nova rec: Struja
  1 point
 25. 1 point
 26. Pozdrav. Ovim putem bih obavestio sve korisnike foruma da ce dana 20.7.2022. sa pocetkom u 15:00 po prvi put odrzana Akademija Saobracajne Policije. Pozvao bih sve igrace koji imaju poteskoca sa testom ne samo za Saobracajnu Policiju nego za sve druge organizacije. Na Akademiji ce Vam biti detaljno objasnjeno poznavanje MG-a, RP-Pravila i Wanted Level liste. Ukoliko zelite da dodjete morate posedovati Toki voki i povezati se na frekfenciju koja ce se zvati "Akademija SP" Kada budete usli u kanal sve ce Vam dalje biti objasnjeno. Hvala Vas SP
  1 point
 27. Jel si to skinuo admina jer se priblizava termin? Gl
  1 point
 28. Zalba odbijena! Zabranjeno je bilo kakvo editovanje dokaza. Lock.
  1 point
 29. Zalba odbijena! Pravilo PG je definisano samo u slucajevima kada PD/SAJ silazi sa zgrade, uzvišenja, preskače ogradu, penje se na dok ili izlazi iz mora potrebno je da koristi /me i /do komande u suprotnom će biti kažnjen (pravilo važi samo dok PD/SAJ vuče igrača). Takodjer PD/SAJ ne sme stavljati lisice ili vući igrača kroz zid, ogradu ili bilo koji objekat koji bi ometao RP. Lock.
  1 point
 30. Zalba prihvacena! Evidentno je da je igrac prekrsio pravilo u blazem obliku, te ce biti opomenut. Lock.
  1 point
 31. Zalba prihvacena! Igrac je prekrsio pravilo na blazi nacin te ce biti opomenut. Lock.
  1 point
 32. 1 point
 33. Zalba prihvacena! Evidentno je da je igrac prekrsio pravilo, te ce biti kaznjen. Lock.
  1 point
 34. Zalba odbijena! Kada igrac ima WL i izadje sa servera, isti ga kazni cim se konektuje. LTA je definisano samo kada igrac izadje sa servera kako bi izbjegao kaznu od Admina. Lock.
  1 point
 35. Zalba prihvacena! Evidentno je da je igrac prekrsio pravilo, te ce biti kaznjen. Lock.
  1 point
 36. Zalba prihvacena! Evidentno je da je igrac prekrsio navedeno pravilo, te ce biti kaznjen. Lock.
  1 point
 37. Kaladont ! Nova riječ : Flaša
  1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ivana Vaša slika ili video: https://prnt.sc/PsHs-quhEtY4 Opis:/ Komentar:/
  1 point
 41. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ivana Vaša slika ili video: https://prnt.sc/Q0RFVDFeMPQO Opis:/ Komentar:/
  1 point
 42. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Ivana Vaša slika ili video: https://prnt.sc/radC2oMNmZC9 Opis: / Komentar: /
  1 point
 43. STATISTIKA ZAGREBACKE POLCIIJE ZA JANUAR MESEC - 07.01.2022. - 07.02.2022. Poštovani gradjani u ime celog kolektiva zagrebačke policije, obaveštavam vas da je danas zvanicno prošlo mesec dana od kada sam postavljen na mesto načelnika iste. Samim tim vam predstavljam statistiku policije Zagreb za ovaj mesec. Krenimo sa samim konkursima za pristup redovima iste. Za ovaj mesec bilo je tacno 501 prijava za radno mesto u zagrebačkoj policiji. Od svih prijava naš tim je odabrao 106 najboljih (Koji su se smenjivali vremenom). Dolazimo do toga da je od ukupnog broja prijava odabrano svega 21% kadeta za koje smo smatrali da odstupaju u odnosu na ostale. Što znaci da je kroz ostale 3 nedelje od 1. statistike zagrebačke policije broj konkursa porastao za 371, dok je broj odabranih kadeta porastao za 70. Uzevši sve u razmatranje drago mi je što dosta gradjana želi radno mesto u našim redovima, a sa druge strane i krivo jer dosta kvalitetnih kadeta isto napušta kao što se može videti iz priloženog Sada prelazimo na najbolje kadete naših redova Kao što ste već bili obavešteni svakih 7 dana biraju se po dva najbolja kadeta. Samim tim ste u prvoj statistici mogli videti da su za tu, ujedno i prvu nedelju 07.01 - 14.01, najkvalitetniji članovi bili Krisan i Mitke Rose. Naravno u nedelji nakon toga 15.01 - 21.01 uzevši u obzir probleme oko radnih mesta i manjak nominovanih članova za mesto na ovoj listi najbolji član je bio Krisan po drugi put. U trećoj nedelji ujedno i poslednjoj nedelju u januaru mesecu 22.01 - 28.01 nominovani i odabrani za mesto u listi bili su Aleksa Topalovic i Ognjen Bonano. Dok je poslednja nedelja 29.01 - 07.01 ostala BEZ odabranih kadeta iz više razloga koje će te čuti u narednom pasusu. A sada napredci i suspenzije sa mesta zamenika načelnika Dolazimo do jednog vrlo važnog delo kako za prethodni pasus tako i za celokupni rad policije. Naime kao što ste bili obavešteni prvi zamenik načelnika od mog postavljenja bio je Aleksa Topalovic koji je to mesto izvršavao kvalitetno još pre mog postavljenja. Aleksa je na tom mestu ostao sve dok nije došlo do prekršaja pravila i kodeksa policije sa njegove strane gde trajno biva suspendovan sa mesta zamenika načelnika te mu se dodeljuje možda čak i ozbiljnije radno mesto - Komandir snajperske jedinice o kojoj ćemo nešto kasnije. Nakon njega na njegovo mesto dolazi Krisan koji je svojim trudom i zalaganjem dospeo do svog unapredjenja. Kao što već znate Krisan je dve nedelje za redom bio nominovan za člana iste što je i dovelo do njegovog unapredjenja (Napominjem da zamenik NE MOZE biti član nedelje što gornja lista i povezuje). Krisan je takodje poput Alekse obavljao vrhunski svoj posao dok se nije desilo isto što i sa Aleksom, Krisan je prekršio kodeks odnosna državni organ - gradjanin te svojim dugačkim jezikom sebe svrgnuo sa mesta zamenika. I tu dolazimo do Ognjena Bonano koji je na isti način kao i Krisan preuzeo mesto zamenika na kome se i sada nalazi. Nadam se da će na istom ostati još dugo vremena budući da svoj posao obavlja perfektno. Prelazimo na već pomenutu snajpersku jedinicu Kao što već znate uz sva naša radna mesta tu je i pomenuta snajperska jedinica. Ona sačinjava 5 najiskusnijih kadeta sa oruzijem marke - Snajper. Ova jedinica se najčešće koristi za talačke krize, teške pljačke banaka i zlatara i tome sličnom. Ona raspolaze helikopterom marke - Maverick. Ova jedinica prvobitno je bila rasporedjena Aleksi Topalovicu sve dok nije nakon dugo vremena podneo ostavku nad istom. Sada je jedinica raspodeljenja Mitketu Rose-u i nadam se da će istu dovesti u najbolji mogući red. Sledeća statistika jesu žalbe gradjana na kadete Kao što ste već bili obavešteni pre tri nedelju u ovu statistiku se ubrajaju i vaše žalbe na kadete zagrebačke policije. Broj ovomesečnih žalbi je 36 dok je u svega 14 uočeno da postoji pravna osnova da je pripadnik zagrebačke policije prekršio propisano pravilo. Od 14 žalbi, svega 4 su se odnosile na već gore pomenuto pravilo odnos državni organ - građanin i to na Krisan-a. Što znaci da je od ukupnog broja žalbi 39% Prihvaćeno Samim tim dolazimo do toga da je broj žalbi u posednje 3 nedelje porastao za 28 dok je broj prihvaćenih porastao za 12. Poslednja stavka je nepoželjna lista za radno mesto U koliko ste pratili rad zagrebačke policije na našem zvaničnom veb sajtu već ste mogli uvideti osobe koje nisu poželjne u našim redovima, ali se za ovo vreme dogodila promena u istim. Samim tim predstavljam vam istu : Lukaa_Pavlovic | Nepostovanje Lidera ($_Lucifer_$) | Ugovor Luka_Djordjevic | Ugovor Stefan_Vaasic | Ugovor Pavle_Basaraa | Nepostovanje Lidera, Ponasanje Velja_Walker | Ugovor Pinki | Ugovor Draskovic | Ugovor Wonta_Tolaric | Ugovor Rajo_Jovanovic | Pravilo organizacije Undertaker | Omalovazavanje Admin Team-a na /g Todorovic | Ugovor William_Rose | Ugovor Uros_Bonano | Nepostovanje Lidera Radza_Escobar | Pravilo organizacije Srdjan_Maksimovicc | Pravilo organizacije Vuk_Cvetanovic | Ponasanje Michael_Ratkovic | Pravilo organizacije Miki_Kostic | Ugovor Ignjatovic | Ugovor Lale | Ugovor To bi bilo to što se tiče statistike za 1. mesec zagrebačke policije. Za mesec dana očekujte statistiku iste 07.02 - 07.03, kao i generalnu statistiku i poredjenja od početka do kraja mog postavljenja. Unapred izvinite ako ista zakasni jer ima dosta toga da se analizira i obradi kako bi vi dobili tačne i korisne informacije. Hvala vam na pažnji i prijatno veče želim. Načelnik Policije Zagreb: Mixi
  1 point
 44. Postovani, trenutna brojcana IP adresa servera glasi: 37.230.137.174:7778, no svakako bih Vam preporucio da koristite onu uobicajenu (samp.balkan-school.com:7778), osim u slucaju da je ova prva neophodna, prvenstveno iz razloga sto su velike sanse da ce se mijenjati. Ta "uobicajena" adresa je zapravo svojevrsna precica koja je asocirana s aktuelnom brojcanom adresom, ali je prepoznata samo od strane SAMP klijenta, dok je za RakDroid i slicne aplikacije taj format u potpunosti nepoznat. Iz tog razloga je tamo potrebno unijeti striktno brojcanu adresu. Uzivajte u igri.
  1 point
 45. Kirbe - Donacije, Forum poeni (R2), Prevare Ryan_Jackson - Development, Beta test tim, Žalbe vrhovnoj komandi Kobi - Žalbe na Admine Don - Helper tim Zoc - Administracija Sarah_Green - PR Tim, Support na drustvenim mrezama (R2), Map Team Devla - Fake Accounts, Zahtev za Unban Dodic - Administracija, Žalbe na admine Ivana - Analiticar, Forum poeni Lazar - Kontrola igre Vladimir - Prevare, Žalbe na igrače (R2), Forum Neon - Kontrola igre. Fake Accounts, Žalbe na igrače (R3), Log Team Tweety - PR tim, Forum poeni, Support na drustvenim mrezama, Žalbe na igrače (R2) Nunnally - Kontrola igre, Event Team Lory - Analiticar, Forum poeni Sergej_Capone - Kontrola igre, Discord administrator (R2) Coma - DIscord manager Bogi - Kontrola igre Richard_Rossi - Kontrola igre, Spec tim Cunami - Kontrola igre Bisko - Kontrola igre, Team Speak 3 Pavlovic - Analiticar, Lider Team Njola - Promoter Team, Design Team Cone - Kontrola igre, Zahtev za White List, Žalbe na igrače (R2), Lider Team Sone - Kontrola igre, Žalbe na igrače (R2) Lapa - Kontrola igre, Promocije Lale - Kontrola igre Duzber - Kontrola igre
  1 point
×
×
 • Create New...