Jump to content

Vasilije Ostojic

Novi član
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

3 Followers

About Vasilije Ostojic

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 04/21/2004

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Dobra strana je ta da se uvek mogu naci informacije koje su nam neophodne u zivotu a losa je da upoznajemo ljude koji nam se cine da su dobri a u stvari su iza ekrana nesto sasvim drugo a i to da danasnje generacije provode puno vremena na internetu i da je to nenormalno
 2. drvoseca vocar rudar bez dozvole a sa dozvolom dostavljac betona i vozac busa
 3. mislim da ne bi trebalo da ga izbace jest da nije RP ali donatorima je gotivan koliko sam cuo po serveru
 4. ja mislim da bi trebao server malo da poradi na tome i bilo bi super kada bi dobili mnogo bolja vozila ali da se neki pojedinci ne zajebavaju pa da ostanu bez goriva
 5. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Vasilije_Ostojic Vaš predlog: Bilo bi zanimljivo kada bi postojao posao po imenu Perac prozora. Mislim na one likove sto se penju po visokim zgradama i peru spolja prozore. Npr. dodate lokacije nekih zgrada na serveru gde su providni prozori i stavite isti lift kao na afk zoni i lik izabere na koji sprat oce da se popne i posle toga pocne da riba prozore.
 6. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Vasilije_Ostojic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-210.0e0Wr Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-209.0ew0X Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Bivsi clan SP-a, BG-PD-a, Taxija i Bolnicara
 7. peta Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 8. podrzacu te i pusti sta ovi pricaju sajim se naravno Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 9. nisam vip ali slazem se ++++ Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 10. dovoljno je 5k kakvih 10 jesi li lud Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 11. ++++++++ slazem se Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 12. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Vasilije_Ostojic Vaš predlog: Da se u /call komandu doda i broj policije npr. 559 ili 991 ili tako nesto Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 13. Pozdar samperi, ali hteo sam da vas pitam sta mislite o tome kada bi bilo moguce da se dobijaju dozvole za caskanje uz pomoc forum poena. Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 14. evo ako ces iskreno nikada nisam ni imao vipa u igrici iz privatnih razloga a i mislim da je okej imati ga u VIP 6 ali opet me nekako nervira kada vidim da neki koji imaju vipa 6 pocnu da tako lete iznad njih koji krvnicki rade da zarade i udju u organizaciju iz snova Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
×
×
 • Create New...