Skoči do sadržaja

Vasilije Ostojic

Novi član
 • Broj postova

  105
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

2

3 Pratioca

O Vasilije Ostojic

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 21.04.2004.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Uzice,Srbija
 • Interesovanja
  Formula 1

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Vasilije_Ostojic

Nedavni posetioci

546 pregledi profila
 1. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Vasilije_Ostojic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-210.0e0Wr Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-209.0ew0X Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Bivsi clan SP-a, BG-PD-a, Taxija i Bolnicara
 2. peta Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 3. podrzacu te i pusti sta ovi pricaju sajim se naravno Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 4. nisam vip ali slazem se ++++ Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 5. dovoljno je 5k kakvih 10 jesi li lud Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 6. ++++++++ slazem se Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 7. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Vasilije_Ostojic Vaš predlog: Da se u /call komandu doda i broj policije npr. 559 ili 991 ili tako nesto Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 8. Pozdar samperi, ali hteo sam da vas pitam sta mislite o tome kada bi bilo moguce da se dobijaju dozvole za caskanje uz pomoc forum poena. Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 9. evo ako ces iskreno nikada nisam ni imao vipa u igrici iz privatnih razloga a i mislim da je okej imati ga u VIP 6 ali opet me nekako nervira kada vidim da neki koji imaju vipa 6 pocnu da tako lete iznad njih koji krvnicki rade da zarade i udju u organizaciju iz snova Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako!
 10. trebalo bi da idemo u pravom smeru ali u stvari samo neki koji misle da su administracija kao sto su vlasnici ultra dobrih stvari kvare ucinak servera za koji su se dobri momci i devojke krvno pomucili
 11. Vasilije Ostojic

  Pomoc

  Formular: Ime_Prezime (Kao na serveru): Vasilije_Ostojic Vaše pitanje: Kako da stavim u DESC neku sliku na TS3 npr. neku gde sam ja ili nesto sto je vezano sa Balkan School. Molim vas hitno je. Slika (ukoliko je imate): https://dodajsliku.com/image/PRufH Vasilije Ostojic Pripadnik Saobracajne Policije 17 lvl. I like 'em vulnerable
 12. Novi klip vratio sam se posle pauze pa lupite taj sub i razvalite like :D

   

   

×