Jump to content

Radee_Pilipovic

Početnik
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About Radee_Pilipovic

 • Rank
  Početnik
 • Birthday February 17

Recent Profile Visitors

220 profile views
 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Radee_PilipovicVaš predlog:Bilo bi dobro da se ubace zgrade i da svaka zgrada ima po 5 spratova i na svakom spratu po 4 stana. I jos da se postave kiosci po SA i ZG jer glupo je da ti ides u drugi grad da bi uplatio kredit.
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Radee_Pilipovic Vaš predlog:Menjanje enterijera po zelji dodavnjem raznih objekata u enterijer. Verovatno je tesko za isprogramirati ili kako se vec kaze ali mislim da bi to bila dobra ideja za naredni update ako je to ikako moguce! I takodje jos jedna korisna stvar a to je da se moze proveriti da li kuca ima sef pre nego sto je neko kupi kako ne bih doslo do skamovanja.
 3. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Radee_Pilipovic Vaš predlog:Da se u kola npr. stavi kasetofon kao /radio pa da se pusta muzika preko linka i da se stavi rezerna guma u gepek i da za sve to postoji kao neka mala prodavnica ili jos bolje firma koja se moze kupiti i da se kola mogu ukrasti na /stealcar takodje i razlicite vrste goriva benzin dizel tng itd...
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Radee_Pilipovic Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-030.nIWUj Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-031.nIwt6 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:nemam nista da dodam..
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Radee_Pilipovic Godine (OOC): 13 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/Owk0o Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/Owo1t Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Imam 20grs imam fs na deaglu i na ak kao sto se vidi na slici gore. Posedujem srednju kucu i auto marke buffalo. Nikad ranije nisam bio ni u jednoj organizaciji. Imam normal na ts. Dosta aktivan tokom raspusta (najevrovatnije manje aktivan tokom trajanja skole).
×
×
 • Create New...