Skoči do sadržaja

Josip_Babic

Početnik
 • Broj postova

  29
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

2

2 Pratioca

O Josip_Babic

 • Rank
  Početnik
 • Rođendan 31.03.2001.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Neum

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Josip_Baabic

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Nemam ja nikakav problem u vezi toga i da mi majku vrijeđaju ja znam da je to paćenik neki za tipkovnicom bez života koji troši vrijeme na takve idiotarije. Ali to nije ono sto sam mislio kad sam napiso ovo, ja mislim da bi mnogo vremena uštedjeli na žalbama jer nebi bio popunjen tim sitnim provokacijama.
 2. Mislim da su neki igrači na serveru preosjetljivi i prave mamine maze ako se nadju uvrijeđenim nekim banalnim "vrtićkim" uvredama, kao sto su "glupane glupi" A gori su ovi sto žalbe na ovakve slučajeve prihvaćaju. To pravilo bi se trebalo postrožit po mom mišljenju, jer bi moderatorima olkšalo posao i izbilo svim kidovima na serveru ovu užasnu naviku da svaku sitnicu stavljaju na forum.
 3. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Josip_Baabic Slika/Video bug-a: Opis bug-a: Beskonacno se moze disati pod vodom uz pomoc auta i hidraulike. Sve se jasno vidi tako da nema potrebe za nekim detaljnim objasnjenjm.
 4. Josip_Babic

  Prijava

  Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Josip_Baabic Godine (OOC): 15 Vaš level: 17 Sati u igri: 489 Broj kaznenih poena: 0 Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto: Nemam sta dodati.
 5. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Josip_Baabic Godine (OOC): 15 Vaš level: 17 Sati u igri: 489 Broj kaznenih poena: 0 Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto: Nemam sta dodati.
 6. Josip_Babic

  Prijava

  Formular: Ime_Prezime (kao na serveru): Josip_Baabic Godine (OOC): 15 Vaš level: 17 Sati u igri: 489 Broj kaznenih poena: 0 Da li imate normal na TS: Imam Dodajte nešto: Nemam sta dodati.
 7. Ime: Josip_Baabic Godine: 15 Level: 16 Sati u igri: 471 Broj kaznenih poena: 0 Normal na TS: Imam Dodajte nesto: Volio bih uci u organicaciju. Prvi put.
 8. Ime: Josip_Baabic Godine: 15 Level: 16 Sati u igri: 447 Broj kaznenih poena: 0 Normal na TS: nemam Dodajte nesto: Volio bih uci u organicaciju.
×