Skoči do sadržaja

Sljivorad_Miric

Novi član
 • Broj postova

  105
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

24

O Sljivorad_Miric

 • Rank
  Novi član

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Vojvodina

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Sljivorad_Miric

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Slažem se, trebalo bi uvesti te rankove i što veći rank imamo da dobijamo veći bonus za završen posao.
 2. Slažem se sa tobom, ja bi tu još dodao da pare od /healme idu isto u taj sef.
 3. Hteo sam al sam zaboravio, sad sam slikao. https://dodajsliku.com/image/sa-mp-002.WCRKK
 4. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Sljivorad_Miric Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-130.WcDut https://dodajsliku.com/image/sa-mp-131.WcVks https://dodajsliku.com/image/sa-mp-132.WceFL Opis bug-a: Ušao sam u kuću i primetio sam da nema nameštaja. PS. Nije mi pala skripta.
 5. Slažem se, takođe bi bilo dobro i da se ubaci nova komanda za postavljanje pod lidera i da on može da menja rankove i ubacuje i kika clanove
 6. U potpunosti se slažem sa tobom, jedan veliki +
 7. Slažem se sa tobom, drugi igrači dosta utiču na vreme za koje bolničar dođe do ranjenika, neki se čak i namerno zabiju u bolničare. Dobra ideja al neverujem da će iko obraćati pažnju na to pošto se i ovako ne pomeraju kad imaš upaljenu rotaciju.
 8. Bilo bi lepo da se povecaju plate na nekim poslovima i da svi poslovi po zaradi budu priblizno jednaki, posto ovako igraci samo rade pilota, smecara, rudara, drvosecu i vozaca busa a ovi ostali poslovi kao sto su elektricar, cistac ulica, masinovodja rade uglavnom samo noviji igraci koji ne znaju kolike su plate na drugim poslovima.
 9. Dobar predlog, ali postoji mali problem ako oces deagle onda neces imati tazer posto ne mozes imati 2 pistolja jedino ako bi se ubacila neka komanda /uzmitazer i /uzmideagle da ga kao izvuces iz opasaca.
×