Jump to content

Sljivorad_Miric

Game Admin
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47

About Sljivorad_Miric

 • Rank
  Korisnik

Recent Profile Visitors

1,748 profile views
 1. Konkurs za promotere se uskoro zatvara. 

  Ukoliko želite da reklamirate našu zajednicu a niste se prijavili, možete se prijaviti na sledećem linku: https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/101-konkurs-za-promotere-otvoren/

  Požurite i iskoristite ovu priliku jer vremena je sve manje.

  1. Glibo

   Glibo

   Sretno svima.

 2. kad ce biti konkurs za promotere

 3. Kada nijedan bolničar nije na dužnosti ti budeš automatski prebačen u bolnicu.
 4. Ili povećanje cena ili izmena celog sistema, to je jedino rešenje da se bolničari aktiviraju. Nekada su svi zvali bolničare a sada ih samo zovu oni koji nemaju para za /bolnica, mali broj poziva = mala zarada = nezadovoljni radnici koji neće da rade. Pored toga bolničari su oštećeni na još par načina.. npr. od strane igrača koji namerno dolaze i ubijaju bolničare preko buga, stim bolničar bukvalno gubi pare koje je jedva uspeo da zaradi za pola sata; pored njih ima i onih koji se namerno zabiju u bolničara i ne daju mu da dođe do pacijenta; kazne za prekoračenje brzine kada nas uhvati radar dok intervenišemo na poziv itd. itd. Kada bi sve ovo sabrali i oduzeli videlo bi se da u bolnicarima nema skoro nikakve zarade jos pogotovo pošto većina bolničara prihvata pozive sa key binerom pa oni koji imaju malo sporije prste ne mogu da stignu prihvatiti poziv. Kao što su neki naveli predloge da se uvedu bolnice u SA i ZG, da se i tamo mogu predavati ranjenici, vreme čekanja bi se dosta skratilo.
 5. A jel se u rl možeš tek tako teleportovati u bolnicu?? Naravno da ne možeš, /bolnica ti je nonrp i logično bi bilo da treba da bude skuplja.
 6. Kao što je @Infinity rekao, kada nijedan bolničar nije na dužnosti ti budeš automatski prebačen u bolnicu; što se tiče ovoga što si rekao da niko neće da dođe to je pomalo tačno al koliko sam ja kao lider primetio bolničari se na skoro svaki poziv odazvivaju samo što je vama teško da se strpite dok bolničar dođe do vas, mnogo mojih bivših i sadašnjih radnika mi se svaki dan žalio kako vi odete /bolnica kad oni dođu do vas. Poslednjih meseci bolničari imaju jako malo posla(ponekad čekamo i po pola sata, sat za jedan poziv) pa je zbog toga i organizacija slabo aktivna zato što niko neće da radi pošto nema posla. Naj jednostavnije rešenje bi bilo da se poveća cena troškova kada odeš /bolnica bar da duplo više košta zato što je za današnje igrače 3k mala suma novca pa im se ne isplati da čekaju bolničare, povećanje cena bi dovelo do povećanja broja poziva, a to bi onda podstaklo radnike da rade i organizacija bi bila mnogo aktivnija. Do smanjenja posla je dovela i mala izmena sistema kada je ubačena 1.7 verzija (kada pogineš u eksploziji budeš automatski prebačen u bolnicu) al to neću dalje komentarisati.
 7. Slažem se, trebalo bi uvesti te rankove i što veći rank imamo da dobijamo veći bonus za završen posao.
 8. Slažem se sa tobom, ja bi tu još dodao da pare od /healme idu isto u taj sef.
 9. Slažem se, takođe bi bilo dobro i da se ubaci nova komanda za postavljanje pod lidera i da on može da menja rankove i ubacuje i kika clanove
 10. U potpunosti se slažem sa tobom, jedan veliki +
 11. Slažem se sa tobom, drugi igrači dosta utiču na vreme za koje bolničar dođe do ranjenika, neki se čak i namerno zabiju u bolničare. Dobra ideja al neverujem da će iko obraćati pažnju na to pošto se i ovako ne pomeraju kad imaš upaljenu rotaciju.
 12. Bilo bi lepo da se povecaju plate na nekim poslovima i da svi poslovi po zaradi budu priblizno jednaki, posto ovako igraci samo rade pilota, smecara, rudara, drvosecu i vozaca busa a ovi ostali poslovi kao sto su elektricar, cistac ulica, masinovodja rade uglavnom samo noviji igraci koji ne znaju kolike su plate na drugim poslovima.
×
×
 • Create New...