Jump to content

Mladenovic

SAMP Admin
 • Posts

  8,399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Mladenovic last won the day on June 25

Mladenovic had the most liked content!

About Mladenovic

 • Birthday September 16

Lične Informacije

 • Lokacija
  Srbija

SAMP

 • Ime_Prezime:
  Vladimir

RAGEMP

 • Ime_Prezime:
  //

Recent Profile Visitors

100,446 profile views

Mladenovic's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • One Year In
 • One Month Later

Recent Badges

2.4k

Reputation

216

Community Answers

 1. Albatros.png

  Pobednik BS Mystery Quest-a #2 je @ Popov . Čestitke pobedniku, a ja se nadam da Vam se Quest dopao i da ćemo se možda opet videti.

   

  Odgovori na pitanja su bila sledeća:

  1. Svi VIP leveli se mogu dobiti

  2. Banshee

  3. Brod

  4. Plaza (Auto marke bobcat je bilo parkirano u selu kod drvoseče 1 i na registarskim oznakama je pisalo Plaža)

  5. Siromašni Paor

 2. Čestitke učesnicima koji su tačno odgovorili na protekla tri koraka i tako stigli do pretposlednjeg koraka drugog BS Mystery Quest-a. Približavamo se kraju. Ostaju nam još samo dva, ujedno najizazovnija, koraka ovog Quest-a koja nas dele od obećanih nagrada za pobednika ovog Quest-a. Srećno. Očekuje Vas pored šume duga šetnja, gde Vas oznaka sa lokacijom čeka. NAPOMENA: Do kraja Quest-a svi vaši odgovori će biti sakriveni! Ukoliko ne bude nijedan tačan odgovor u roku od 24h, biće Vam postavljen hint u ovoj temi kao mala pomoć za rešavanje ovog teškog izazova. Hint koji je vezan sa korakom: Očekuje nas dugo sečenje drveća, gde nas posao sa lokacijom čeka. Vreme prolazi, ali oznaka na motornom vozilu, još uvek je ista.
 3. Čestitke učesnicima koji su tačno odgovorili na protekla dva pitanja i tako stigli do trećeg koraka. Ukoliko Vam u odgovorima na neka od proteklih pitanja piše da ste odgovorili netačno, upamtite da imate pravo na 3 pokušaja po koraku. Ponavljam, da biste osvojili nagradu, morate tačno odgovoriti na svih 5 koraka. Elem, pravi izazov tek počinje. Prelazimo na sledeći zadatak koji glasi: Dok jastrebovi vazduhom dišu, po talasima stihovi se pišu.. Jednom je potonuo i nikada više, tako sa njim i istorija se briše. Ali nije on glavni lik u ovoj temi, šta se to tamo vidi u plavoj šemi? Čuje se zvuk izdaleka, čak i svetionik ga čeka! NAPOMENA: Do kraja Quest-a svi vaši odgovori će biti sakriveni!
 4. Čestitam svima koji su tačno odgovorili na prethodno pitanje, a oni koji to nisu uradili, i dalje imaju mogućnost da učestvuju u ovom uzbudljivom izazovu, tačnije svako ima pravo na tri pokušaja u svakom koraku. Pobednik drugog BS Mystery Quest-a će biti onaj koji prvi završi poslednji, odnosno 5. korak, a pritom je tačno odgovorio ili završio sve prethodne korake. Ovaj korak je takođe pitanje koje glasi: Koje vozilo je dodeljeno pobedniku na petom rođendanu servera na eventu pod nazivom "Need for Speed"? Svestan sam da možda nisu svi bili pristutni na petom rođendanu servera, ali to ne znači da ne možete da dođete do odgovora na ovo pitanje NAPOMENA: Do kraja Quest-a svi vaši odgovori će biti sakriveni!
 5. Ižašao je prvi korak legendarnog BS Mystery Questa #2, onaj ko prvi reši sve korake ovog izazova osvojiće VIP-a 6 na mesec dana, specijalnu promenu imena, bedž za Mystery Quest Champion-a ali i jednu neočekivanu nagradu.

  Srećno svima :D

   

   

   

  1. Dodic00

   Dodic00

    @ Mladenovic  Ko je glavni organizator questa, ti ili neko drugi?

  2. Mladenovic

   Mladenovic

   Poštovani @ Dodic00  raspitajte se na RP način

    

   Šalim se, ja sam :o

 6. UPOZORENJE! Naišli ste na prvi korak legendarnog BS izazova. Onaj ko prvi reši sve korake ovog izazova osvojiće VIP-a 6 na mesec dana, specijalnu promenu imena, bedž za Mystery Quest Champion-a ali i jednu neočekivanu nagradu. Da biste potvrdili svoje učešće u ovom legendarnom izazovu, napišite u ovoj temi koji vip level ne može da se dobije u donatorskoj kutiji. Sledeća uputstva očekujte veoma ubrzo. NAPOMENA: Do kraja Quest-a svi vaši odgovori će biti sakriveni!
 7. Poštovani igrači, imam jedno obaveštenje za sve Vas, a to je da od sutra kreće BS Mystery Quest #2. Očekuje nas veliki broj misterija i zanimljivosti, a na Vama je to da istražite. Prvi igrač koji reši Sve korake ovog izazova osvojiće VIP-a 6 na mesec dana, specijalnu promenu imena (SPI), bedž na našem forumu, ali i takođe jednu neočekivanu nagradu. Želim da poželim svim budućim učesnicima veliku sreću.
 8. •PRIHVAĆEN• Ocena 3 - NAGRADA - 1100 Forum Poena Nagrada će biti uručena u roku od 7 dana. LOCK!
 9. •PRIHVAĆEN• Ocena 3 - NAGRADA - 1100 Forum Poena Nagrada će biti uručena u roku od 7 dana. LOCK!
 10. •PRIHVAĆEN• Ocena 3 - NAGRADA - 1100 Forum Poena Nagrada će biti uručena u roku od 7 dana. LOCK!
 11. •ODBIJEN• Ocena 1 - Neprihvaćen snimak (niste ispoštovali pravila). Za ocenu 2 strim mora imati više od 15 sati gledanja (effective watch time). Za ocenu 2 prosečan broj gledaoca (effective average viewers) mora biti iznad 5 ili više. Za ocenu 2 broj unikatnih gledaoca (unique viewers) mora biti 36 ili više. Za ocenu 2 broj komentara (total chats) mora biti 300 ili više. Naziv teme koju otvarate u ovom PDF-u mora da bude u sledećem formatu: trovo.live/[VAŠ TROVO NICK] - [DANAŠNJI DATUM] Na primer: trovo.live/Balkan_School - 23.12.2021. U naslovu strima morate da dodate "Balkan School". Sačekajte da se statistika učita, potrebno je neko vreme. LOCK!
 12. •ODBIJEN• Ocena 1 - Neprihvaćen snimak (niste ispoštovali pravila). Za ocenu 2 strim mora imati više od 15 sati gledanja (effective watch time). Za ocenu 2 prosečan broj gledaoca (effective average viewers) mora biti iznad 5 ili više. Za ocenu 2 broj unikatnih gledaoca (unique viewers) mora biti 36 ili više. Naziv teme koju otvarate u ovom PDF-a mora da bude u sledećem formatu: trovo.live/[VAŠ TROVO NICK] - [DANAŠNJI DATUM] Na primer: trovo.live/Balkan_School - 23.12.2021. Sačekajte da se statistika učita, potrebno je neko vreme. LOCK!
 13. •ODBIJEN• Ocena 1 - Neprihvaćen snimak (niste ispoštovali pravila). Za ocenu 2 strim mora imati više od 15 sati gledanja (effective watch time). Za ocenu 2 prosečan broj gledaoca (effective average viewers) mora biti iznad 5 ili više. Za ocenu 2 broj unikatnih gledaoca (unique viewers) mora biti 36 ili više. Za ocenu 2 broj komentara (total chats) mora biti 300 ili više. Naziv teme koju otvarate u ovom PDF-u mora da bude u sledećem formatu: trovo.live/[VAŠ TROVO NICK] - [DANAŠNJI DATUM] Na primer: trovo.live/Balkan_School - 23.12.2021. Sačekajte da se statistika učita, potrebno je neko vreme. LOCK!
×
×
 • Create New...