Jump to content

Mladenovic

Veteran
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mladenovic last won the day on February 17

Mladenovic had the most liked content!

Community Reputation

281 Silver

About Mladenovic

Recent Profile Visitors

3,535 profile views
 1. Ovako ja mislim da ce Gta 6 imati ekstru grafiku,da ce verovatno imati veliki broj online servera i naravno nove trke, eventi i slicno.Voleo bih sa se odrzi na nekoj posebnoj mapi.Da ima dosta misija i dosta stvari za istrazivanje i isteregove. Isto bih voleo da vidim CJ i Tomija.
 2. Hej karlo gde si? 

  Sta radis? 

 3. Mladenovic

  Pitanje vazno

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Vladimir_MladenovicVaše pitanje: Da li ce u 2.0v izaci novi nacin skidanja kpa (dp,novcem,trudom i slicno) @Infinity @Kajzer Slika (ukoliko je imate)://///
 4. Ovakvu vrstu muzike ne volim.Razlog je jer ako neko peva ovakvu vrstu muzike nije bitno kako neko peva neko spot.Sto zanimljiviji spot vise pregleda.
 5. Moja najdraza pesma je Shape of you
 6. Pesma mi se svidja ima dobar ritam.Pevac ima dobar glas.Pesma mi se ne svidja jer nije to za mene pesme.Jeste da je strana ali nema ukus za mene
 7. Pesma mi se svidja.Arazman pesme je solidan.Ne svidja mi se ovakva vrsta muzike.Vise volim da slusam strane pesme nego domace.
 8. Imam vise najboljih twitch strimera pa evo reci cu vam dva Apetor i K1KA
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Vladimir_Mladenovic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): 33lvl 15kpa (skinucu kp) Slika /weaponskills: full skill na deagle,tazer,m4 Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: molio bih da me moj drug @Zoki primi u organizaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. Zoki procitaj PP hitno je.Hvala unapred ❤️

   

 11. @Calliope je u pravu svaki moderator se trudi da nam pomogne na forumu i nagradi svaki trud koji smo uradili (napisali neki koristan tutorijal,neku ic pricu,reklamiramo na youtube i slicno)
×
×
 • Create New...