Jump to content

Luka Vilovski

Novi član
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Luka Vilovski

 • Rank
  Novi član
 • Birthday December 23

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Vilovski Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-058.DAKJK Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-053.A7RId Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:Nadam se da cete me primiti za clana.na danu igram po 6-7 sati.Vikendom i više!
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Vilovski Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-023.29Czj Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-022.29MHn Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:Hteo bih biti u ovoj org jer je dosta dobra i pohvale sve za lidera Muchu kako vodi org,znam i robati.Na dan igra po 10 sati ali sada zbog skole igram 5 satiili vise
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Vilovski Godine (OOC):13 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-023.29Czj Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-022.29MHn Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:Hteo bih biti u ovoj org jer je dosta dobra i pohvale sve za lidera Muchu kako vodi org,znam i robati.
 4. Da li zna neko kako da promenim zastavu onuispred imena meni je madjarska?
×
×
 • Create New...