Jump to content

sanja zivkovic

SAMP Admin
 • Posts

  5,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

sanja zivkovic last won the day on March 1

sanja zivkovic had the most liked content!

About sanja zivkovic

 • Birthday March 1

Balkan School

 • SAMP Ime_Prezime
  Sanja
 • RAGE Ime_Prezime
  Sanja Zivkovic

Recent Profile Visitors

28,434 profile views

sanja zivkovic's Achievements

 1. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Evidentno je da je igrač prekršio pravilo, pa će u skladu sa tim biti kažnjen. LOCK!
 2. Nick na forumu: sanja zivkovic Ispunjavam uslove za (koji) bedž: SA:MP Admin
 3. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Igrač je prekršio pravilo u blažem obliku, pa će ovoga puta biti opomenut. LOCK!
 4. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Nedovoljno dokaza, sledeci put potrudite se da imate snimak. LOCK!
 5. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Nedovoljno dokaza, sledeci put potrudite se da imate vise slika ili snimak. LOCK!
 6. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Evidentno je da je igrač prekršio pravilo, pa će u skladu sa tim biti kažnjen. LOCK!
 7. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Nedovoljno dokaza, na snimku se ne vidi ni jednog trentka ime igraca kojeg ste stavili na zalbe. LOCK!
 8. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Nemate popunjen formular i Slike odnosno dokaze morate upload preko sajta prntscr ili imgbb LOCK!
 9. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Evidentno je da je igrač prekršio pravilo, pa će u skladu sa tim biti kažnjen. LOCK!
 10. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Igrač je prekršio pravilo u blažem obliku, pa će ovoga puta biti opomenut. LOCK!
 11. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Igrač nije prekršio nikakvo pravilo, time sto je napisao te rece. LOCK!
 12. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Igrač je prekršio pravilo u blažem obliku, pa će ovoga puta biti opomenut. LOCK!
 13. Status žalbe: Odbijena! Objašnjenje: Nedovoljno dokaza, ne vidi se lepo gde je on stajao. LOCK!
 14. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Igrač je prekršio pravilo u blažem obliku, pa će ovoga puta biti opomenut. LOCK!
 15. Status žalbe: Prihvaćena! Objašnjenje: Evidentno je da je igrač prekršio pravilo, pa će u skladu sa tim biti kažnjen. LOCK!
×
×
 • Create New...