Jump to content

Lazic

Game Admin
 • Content Count

  1,838
 • Joined

 • Days Won

  3

Lazic last won the day on August 1

Lazic had the most liked content!

Community Reputation

342 Gold

About Lazic

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday November 9

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Single Status Update

See all updates by Lazic

 1. - Pozdrav igrači, puno pitanja mi u poslednje vreme stiže vezano za Lider tim, a jedno od najčešće postavljenih pitanja je kako izgleda test, jel teško itd. itd. Mogu vam reći da ni ovaj kao ni svi ostali testovi nisu toliko teški ukoliko imate neko znanje.


  - Test se sastoji iz tri (četri u slučaju da je organizacija organa reda) dela, ono što vam je potrebno da znate kada budete odabrani za test je:

   

  1. Poznavanje pravila na serveru

  2. Poznavanje pravila Organizacije

  3. MG- test

  4. ( Za organizacije organa reda ) poznavanje celokupne WL liste

   

  - Prva dva pitanja su vam pravila koja bi svaki član našeg tima trebao poznavati i pridržavati se istih, njih možete pronaći OVDE.

   

  - Što se MG testa tiče to možda i jeste malo teži deo testa gde puno vas greši i na kraju padne test. Jako je bitno da tu budete potpuno fukusirani na igru i na ono što vas neko od  Vodja LT pita, da pažljivo odgovarate na njegova pitanja i pre odgovora dobro razmislite pre nego što išta napišete jer postoji puno načina da vam se skrene pažnja i baš tad napravite grešku kao što veliki broj igrača to radi, a imate pravo na 3 greške, tako da ko god napravi 3. grešku test se istog trenutka prekida.


   

  1. Anthony

   Anthony

   Vazi gazda

    

×
×
 • Create New...