Jump to content

Dzonii

Korisnik
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28

7 Followers

About Dzonii

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 07/29/2005

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/drK5LRH Slika /weaponskills:https://ibb.co/XY0tKzL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 2. me_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/drK5LRH Slika /weaponskills:https://ibb.co/XY0tKzL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 3. Pa ovako treba li biste da ubacite da mozemo da se kladimo na fudbalske utakmice,onda da se doda nov Enterijer i jos nekoliko masina.
 4. Vaše ime i prezime na serveru:John_CapelloSlika/Video vašeg rada:https://ibb.co/Bnknxp5Vreme potrebno za izradu:20minDodajte nešto:
 5. Ime i Prezime (INGAME):John_Capello Slika 1 vašeg TextDrawa:https://ibb.co/S7TM6FS (UPDATE)
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je:John_Capello Naziv snimka:Pomaganje igracima #1|| Balkan School Datum kada je upload-ovan snimak:13.11.2019 Link snimka:
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/Hrp8hTG Slika /weaponskills:https://ibb.co/590GVbg Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 8. Svi znamo da nemamo trafike u Sarajevu i Zagrebu a kao sto i vecina kaze zelimo da ih uvedemo posto nema smisla samo da u jednom gradu imaju trafike.Onda da barem 20% para od uzimanja kredita da ide u sef od trafike,ako bi moga da se dodaju neka energesta pica posto i u RL ima to da se prodaje na trafici. Dakle ja bih zeleo da se ubace i zvake(Orbit) po meni bi to bilo super a i ne moraju da se ubacuju.Novine bi voleo svako da se dodaju posto bi dobili vise RP nacin posto u RL imaju da se kupe novine u trafikama.
 9. Vaše Ime_Prezime na serveru je:John_Capello Naziv vaše knjige/stripa:Policajci sa Beverli Hilsa Opis radnje vaše knjige/stripa:Pa ovako govori se od troje ljudi koji rade u Policiji,i oni su zaduzeni za najgore kriminalce sa tog prostora i da sprecavaju pljacke. Likovi vaše knjige/stripa:Tejlor Dzonson,Majkl Vera,Bogdan Stanojevic.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/cFNy0dV Slika /weaponskills:https://ibb.co/yBx27DW Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/SKqTMfP Slika /weaponskills:https://ibb.co/pJkhq27 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/p34j7d Slika /weaponskills: https://prnt.sc/p34jea Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 13. Dzonii

  Prijava za clana

  Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://prnt.sc/p34j7d Slika /weaponskills: https://prnt.sc/p34jea Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 14. Ime_Prezime (kao na serveru): John_Capello Slika 1:https://imgur.com/a/mG7nR15 Slika 2:https://imgur.com/a/D5E8B2q Slika 3:https://imgur.com/a/FSLweaw Opis opreme:PC:Amd althon x4 gamer,Graficka Nvidia GT 1030 OD 2gb,8GB RAM memorije,Asus maticna,Napajanje je 500W,1TB Hard disk. Monitor:Monitor je 4k upitanju je marka ViewSonic. Tastatura i mis:Tastatura i mis su bili u kompletu za 40E,marka je Altos,Zvucnici su iste marke kao i tastatura i mis. Slusalice:Obicne slusalice marke Havit. Zvucnici:Altos od 100W.
 15. Ime_Prezime (kao na serveru):John_Capello Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/KL4Q831 Slika /weaponskills:https://ibb.co/7Wwc4qR Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
×
×
 • Create New...