Jump to content

Santa

Donator
 • Content Count

  600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Santa last won the day on June 7 2018

Santa had the most liked content!

Community Reputation

116 Silver

About Santa

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 12/29/1997

Recent Profile Visitors

2,775 profile views
 1. Pa moze da se uradi to zamrsavanje igraca na koju sekundu da se ocita skripa kao na eventu dontgetwet tako nesto, mada opet to oduzima vreme svaki put da budes zaledjen pri ulasku/spawnovanju u enterijer, zivcira.. Neka oni procene, naravno ja samo kazem ono sto je iz mog iskustva. Nema kazni za mesanje u ovim postovima pa se nadam da je od koristi.
 2. Pa nije serverski bug ne moze se to fiksati. to se jednostavno desava.
 3. Desava se da prilikom eksplozije helija ili aviona server ((ili je to default bug)) ne ocita kao da si umro ((jako retko ali se desava)) i ne izbaci ti crven ekran da kucas /bolnica ali te spawna na mestu gde si odabrao da se spawnas kad udjes u igricu. S obzirom da si imao pre toga wl isti je i ostao jer si samo portovan. A propao si kroz enterijer jer nije stiglo da ti ocita skriptu.
 4. To se desilo jer si imao malo HP-a i kada si kucao /napustizonu ono te prebacilo van crvene zone i nije stiglo da ti ocita da si je napustio i skinulo ti onih 5hp-a cime si ti umro jer si imao 5 ili manje od 5.
 5. Santa

  BUG

  To nije BUG! Dobio si ID igraca koji je neposredno posle poziva bolnicara tj kucanje komandi /call 222 izasao sa servera. Kako si se ti ulogovao na server dobio si ID tog igraca i samim tim kada bolnicar prihvati poziv prihvatio je poziv sa tvog ID-a. @Jokic
 6. Treba da se ukloni svaki Anti DM... Na neko vreme za pocetak. Razlog zasto bi to trebalo je sto mnogo vise bi radila bolnica i skidalo bi mnogo vise novca samim tim imali bi bolnicari zasigurno posla. , mnogo bi vise skidalo novca po wantedu jer bi za verovatno 30-40% vise igraca dm-alo samim tim kupovali bi se gunovi u gunshop vise i gunshop bi zaradjivao vise da cak ne bi stizao vlasnik da puni produkte, samim tim povecala bi se potrazna za donatorom zbog vipmenu za gunovima. Sto znaci veca kupovina donatorskih i trosenje vise para preko /vipmenu Mesec-dva i izbalansirali bi se sa parama samo tako. EDIT: moglo bi se to uvest kao vanredno stanje/gradjanski rat. pd nosi tesku opremu i rokaj. E to je rokacina a ne ovo oce teritoriju nece teritoriju oce pljacka banku nece pljacka banku.
 7. Santa

  prijava za rm

  Ime_Prezime (kao na serveru): Bruce_Waynee Godine (OOC): 22 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/oijyne Slika /weaponskills: https://prnt.sc/ojwyov Da li imate normal na TS: Imam. Dodajte nešto: RM
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Bruce_Waynee Godine (OOC): 22 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/oijyne Slika /weaponskills: https://prnt.sc/ojwyov Da li imate normal na TS: Imam. Dodajte nešto: LCN
 9. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Bruce_Waynee Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Filip_Matic Razlog pohvale: Pozvao sam AMS i ocekivao jedno 10minuta da se niko ne javi i da spamam kao ludak dok medjutim za divno cudo igrac pod imenom Filip_Matic prihvatio je poziv naredne sekunde i nije mu trebalo vise od minuta da dodje. Takodje mi se svidjao njegov pristup kojim je odradio posao, nije samo ponudio popravku vec se javio, pitao u cemu je problem, pogledao... I glavno resio kvar. pretpostavljamo da je jadna macka bila lutalica jer nije nasao ostatke ogrlice ispod haube.. (koja je u medjuvremenu negde ostala u groove street-u ))) Slika/Video (opciono): https://prnt.sc/oein90
 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Bruce_Waynee Slika/Video bug-a: Nema potrebe Opis bug-a: Kada rentam pise mi ovo ""Kada stignete do zeljene lokacije koristite /unrentcar i time omogucite i drugima da rentaju ovo vozilo."" Smatram da je ovaj ljubicasti deo greska jer vise ne moramo oslobadjati vozilo da bi neko drugi morao da renta to vozilo.
 11. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Bruce_Waynee Slika/Video bug-a: Nema potrebe Opis bug-a: Ako sam otisao u JAIL 3600 i odem da radim kao zatvorski radnik a pre toga sam radio posao smecara, kad izadjem iz zatvora meni ostaje posao zatvrosrkog radnika a trebalo bi da vrati na posao koji sam prethodno radio.
×
×
 • Create New...