Skoči do sadržaja

Aljosa_Bjelajac

Početnik
 • Broj postova

  21
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

0

1 Pratilac

O Aljosa_Bjelajac

 • Rank
  Početnik
 • Rođendan 07.09.2006.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Gradiska

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Aljosa_Cappone

Nedavni posetioci

213 pregledi profila
 1. True Sljedeci trenira fudbal?
 2. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Aljosa_Cappone Slika/Video bug-a:Slika 1:https://www.dodajsliku.com/image/F00tc Slika 2https://www.dodajsliku.com/image/F0Hn1 Slika 3:https://www.dodajsliku.com/image/F0bUH Opis bug-a:Usao sam u DM event.Popeo sam se na kamenje i upao sam u rupu.Tamo su bile ubagovane texture i nije se moglo izaci.Kasnije mi je nestala glava.To prijavljujem zato sto ce event trajati previse dugo i zato sto ne mogu izaci.Cak se ne moze izvrsiti samoubistvo.Molim vas da to popravite zato sto ako igraci otkriju taj bug dm event ca propasti.Hvala!! PS:I ako je moguce da me nagradite😁
 3. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Aljosa_Cappone Slika/Video bug-a:Slika 1:https://www.dodajsliku.com/image/VjGzu Slika 2:https://www.dodajsliku.com/image/VjL6n Opis bug-a:Nakon sto sam umro od pada nazvao sam bolnicare i dosli su do mene.Kada su me odvezli do bolnice pisalo mi je da je u toku operacija,a ja sam jos bio u kolima od bolnicara, a ekran mi je bio crven, a ne bijel.Bolnicar je isto vidio to i rekao je da je sigurno neki bug.Molim vas da to popravite.Hvala!!!
 4. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Aljosa_Bjelajac Slika/Video bug-a:Slika 1:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-000.oioiS Slika 2:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-001.oiW7d Slika 3:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-002.oixer Slika 4:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-004.oikGA Slika 5:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-005.oiHOO Slika 6:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-006.oinN2 Opis bug-a:Kada se udje u restoran sa takvom texturom i kada se sidje ispod ako odete iza onih zidova i kuhinje vidjecete texturu liberty citya(kao sto se vidi na slici 5).Molim vas da popravite taj bug.Hvala!
 5. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Aljosa_Bjelajac Slika/Video bug-a:https://www.dodajsliku.com/image/Sj4nt https://www.dodajsliku.com/image/SjUqo https://www.dodajsliku.com/image/SjhjF https://www.dodajsliku.com/image/SjvYs Opis bug-a:kaciga se moze odaljiti od glave da to nije normalno.Molim vas da popravite to.Hvala!!!
×