Jump to content

T A R A S O V

Donator
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43

About T A R A S O V

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 02/17/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nema potrebe za uklanjanjem jetpacka uostalom jp imaju samo vip 6 i admini sto znaci da i oni treba sa imaju nesto sto bi se razlikovalo od drugih igraca.
 2. Mislim da je to trenutno nepotrebno, ili vec ako se dodaje da se napravi povezanost imanja i farmera kojj ce sredjivsti oko imanja povrce.
 3. Iskreno mislim da bi trebali dobiti nova vozila jer je nekad prekopotrebno imati brza kola kada neko bezi od rutinske kontrole itd.
 4. Ne treba im davati drugu sansu, sami su krivi za svoje postupke i sada neka ispastaju. Jer ljudi se ne menjaju sto znaci da bi kad tad opet isto uradio.
 5. Ako u globalu gledam, mozda sancez nije skup, moze ga vecina igraca priustiti, brz je, lep i moze da ide gde god oce.
 6. Iz godine u godinu samp je sve poznatiji i ima sve vise igra a koji su zainteresovani da zapocnu igru na samp serveru. I ne ne treba imati jos servera samo samp je dovoljan igrica je odlicna.
 7. Nema potrebe za tim jer zaista pd ima previse posla a i sa druge strane bilo mi glupo da haker moze da hakuje drzavnu org ali dobro to je moje misljenje.
 8. Mislim da ne treba uvoditi ovaj posao jer tako nesto slicno vec rade mafije sa komandom /steal.
 9. Po mom misljenju ne treba dodavati jer je trenutni broj sasvim u redu, mogu se lepo dogovoriti ko ce kad da radi sta a sve preko toga unistilo bi takav raspored svako bi upadao svakome u termine i to nije dobro.
 10. Siguran sam da bi neki voleli da se doda ta org ali nepotrebna je jer zaista previse org postoje a i oni kao oni ne bi imali mnogo posla, eventualno posao vatrogasac ali i to je u ovom trenutku nepotrebno.
 11. Smatram da turisti i treba da budu zasticeni ipak oni su novi na serveru i nije u redu da se vec hapse dobijaju wl itd. Novi su i trebaju imati nekakve prednosti, moje misljenje.
 12. Ne treba nikako uvoditi, to je jako retko u RL a i sa druge strane policija ima posla preko glave jos treba da se bave i bankomatima.
 13. Novi sistem je korektan jer pre nike bilo uredu da nego ne igra udje samo da obere i izadje sa srw, u ostalom imanje podrazumeva ,,negu,, koja predstavlja zalivanje voca, cene koje variraju su odlicne jer na trzistu uvek cene variraju jedino mi se ne svidja limit od 100 krusaka ali sve u svemu odlican sistem.
 14. Poenta ove igre je zabava svih nas u trenutku kada ta zabava preraste u nekj vrstu vredjanja to nije dobro, smatram da igraci koji vredjaju navionalnh osnovu, porodicu i neciju veru treba da se najstroze kazne. Ovde treba da uzivamo i da se druzimo ali nazalost uvek ima takbih koji ce vredjati ali tome treba doci kraj.
×
×
 • Create New...