Skoči do sadržaja

Bruce Lee

Novi član
 • Broj postova

  59
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

4

O Bruce Lee

 • Rank
  Novi član

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Danilo_Corleonee Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Mimi Razlog pohvale:Sa njim sam imao neke ne suglasice u rl i to je dovelo da se on i ja posvadjamo ali sve to na stranu, neki dan sam ga vidjeo kako pomaze turisti, cak sam i nakon svega pricao na ts sa njim i ja mislim da je dobar admin i sve to, trudi se momak koliko moze cak i previse... To je sve sto sam htjeo reci prije nego napustim server zauvjek i samp ..... Slika/Video (opciono):Nije potrebno trebalo bi mi previse memorije za te slike...
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Danilo_Corleonee Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Latkovic Razlog pohvale: On je jednostavno po meni najaktivniji hoce uvjek pomoci 24/7 cak i dati svog novca nekome Slika/Video (opciono):Nije potrebno udjite i vidjece te da je 24/7 tu...
 3. Admini sto banuju i to banuju te iako imas protu dokaz za aim jer im je tesko da pogledaju a kad trazis dokaze kazu ne mozes dobiit, pa jbg banovan sam ja daj dokaze......
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Bruce_Lee Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Bruce_Lee Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Don_Li Godine (OOC):20 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: Dodajte nešto:
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):Bruce_Lee Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Jet_Li Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills:full sve Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Jet_Li Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Jet_Li Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/images/2018/06/30/sa-mp-03582ded93512f7e578.png Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/images/2018/06/30/sa-mp-0369368280578342e4b.png Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 我是最高的
 11. Jesam al opet ne radi ?????? Obnovio sam sistem od kompa na novo pa cu da vidim
×