Jump to content

Skole

Moderator - IM
 • Content Count

  1,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Skole last won the day on July 31

Skole had the most liked content!

Community Reputation

264 Silver

About Skole

Lične Informacije

 • Lokacija
  Niđozemska

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Skole_Carter

Recent Profile Visitors

4,150 profile views
 1. Zanimaju vas kompjuter? Komentarišite u ptf "Kompjuteri i Internet" te osvojite velike forum poene svake nedelje. Naravno pazite na kvalitet https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/109-kompjuteri-i-internet/

 2. Skole

  Kvar

  Poštovani, na ovaj problem imate 2 rješenja, jedan od njih odgvara vama. 1. Imate Free Trial! Zapravo jako jednostavno, niste krekovali FRAPS te treba te ga krekovati. To možete naći na youtube-u. 2. "Stop becnhmard after" Vam je setovan na 360 sekundi, sve što trebate da setate na 2 sata. Nadam se da sam vam pomogao, ugodan dan vam želim.
 3. Poštovani probajte instalirati anticrasher ovako: Rješavanje problema Crash-a se može odraditi ubacivanjem anticrasher-a u cleo. Kako bi instalirali cleo idite na ovaj link, onda skinite za Gta Sa te instalirajte. https://cleo.li/ Nakon toga skinite anticrasher037.cs sa ovog linka. https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/75110-anticrash-sa-mp-0-3-7/ Ekstraktujte rar fajl te ubacite u cleo folder koji je u Gta Sa folderu.
 4. Za ovu sedmicu nagrađeni su : 1. @Milos Kostadinovic 180 FP 2. @Mladenovic 130 FP 3. @Rajo Boss 80 FP Nagrade će uručiti @Fikret_Husnic
 5. Za ovu nedelju nagrađeni su: 1. @Mladenovic 100 FP 2. @Vuk_Mandusic 100 FP Nagrade će uručiti @Fikret_Husnic
 6. Hvala puno, uvijek sam tu da pomognem.
 7. Poštovani, pogledajte ovaj video i trebalo bi vam biti jasno. https://www.youtube.com/watch?v=hgbfUO4pNKk Nadam se da sam vam pomogao, ugodan dan vam želim.
×
×
 • Create New...