Jump to content

Amaar_Celebic

Novi član
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

About Amaar_Celebic

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 09/01/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne slazem jer sve treba da bude rasporedjeno a ne sve da bude u jednom gradu.
 2. Bolnica nije preskupa jer sada je aktivirana organizacija bolnicari jer neki nemaju novca pa ih zovu
 3. /aktivnaigra poslovi i organizacije uz sve ovo moze se doci do velike kolicine novca
 4. Svi su se navikli na TS i nema potrebe prelaziti na discord
 5. Ne,sasvim je dovoljno na toliki broj kriminalnih organizacija
 6. "Mama ne brini za sina samo malo fleksa i gasira" Sljedeca rijec:Noc
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
 14. Ime_Prezime (kao na serveru):Amar_Celebic Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/HPMn6Xj Slika /weaponskills: https://ibb.co/6YyHjvg Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Mnogo sam aktivan i veoma sam iskusan u ovom poslu.
×
×
 • Create New...