Jump to content

Amar_Celebic

Korisnik
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13

About Amar_Celebic

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 09/01/2003

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Amar_Celebic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/q2w70l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/q2w7gp Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/q2w70l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/q2w7gp Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/q2w70l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/q2w7gp Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Amar_Celebic Godine (OOC): 16 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/prox5l Slika /weaponskills: http://prnt.sc/proxb6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Veoma sam aktivan i iskusan u ovom poslu.
 10. Ne slazem jer sve treba da bude rasporedjeno a ne sve da bude u jednom gradu.
 11. Bolnica nije preskupa jer sada je aktivirana organizacija bolnicari jer neki nemaju novca pa ih zovu
 12. /aktivnaigra poslovi i organizacije uz sve ovo moze se doci do velike kolicine novca
 13. Svi su se navikli na TS i nema potrebe prelaziti na discord
 14. Ne,sasvim je dovoljno na toliki broj kriminalnih organizacija
×
×
 • Create New...