Jump to content

L u c i a n o

Moderator - Café
 • Content Count

  1,594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

L u c i a n o last won the day on September 13

L u c i a n o had the most liked content!

Community Reputation

638 Platinium

About L u c i a n o

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday March 27

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Jack Luciano

Recent Profile Visitors

11,330 profile views
 1. Once Upon Time in Hollywood. Svaka preporuka, pre filma bi bilo fino se informisati o istoriji Holivudskih zvezda :) Inace reziser Tarantino!
 2. Iskreno ti preporucujem, da ne koristis Rakdroid.
 3. Srecan rodjendan ❤️ 

 4. Škola PowerPointa?

  Šta je to? 

   

 5. Škola PowerPointa Otvorio sam temu "Unapredi potforum", gde sam postavio par pitanja. Sudeći po odgovorima najviše koristite program PowerPoint. Zato ću napraviti "Školu PowerPoint-a", počećemo od nekih osnova, pa ići na više levele. Kao što verovatno znate, škola je počela, tako da će vam ova moja "Škola PowerPoint-a" dosta pomoći, kada budete radili projekte u tom programu. Šta je to Power Point? -Power Point je program za prezentaciju, kojeg je razvio Microsoft. Program se mora platiti, ali naravno kao i svaki drugi, možete ga dobiti preko "crnih" stranica. Naravno sve zavisi, koju će verziju vaš kompjuter podržavati. Šta ako je program na engleskom, a ja ga ne razumem? -Program je preveden u 102 jezika, tako da bez brige, ako ne razumete na drugom, jer imate domaće. Zašto je bitno znati raditi u PowerPoint-u? -Pošto smo u školi dosta napredovali, iako je sistem isti. Prešli smo na nove stvari, ne predstavljamo više preko jednog plakata sa slikama, nego sve radimo preko kompjutera. Ovo neka bude neki uvod, spremite vaše programe i krećemo raditi.
 6. PLAVI EKRAN SMRTI Vjerujem da mnogim korisnicima računara, se je barem jednom prikazao "plavi ekran smrti". On se prikaže nakon fatalne greške na vašem računaru. Ta pojava je kao neka bolest, može biti bezopasna ali zato i može biti opasna, uzmimo za primjer običnu prehladu, nije opasna, ali može biti svašta iz te pojave. Naravno, kao što za prehladu ima lijeka, ima takodje i za plavi ekran smrti. Danas postoje programi, koji čitaju fajlove, koji se naprave, kada se desi "plavi ekran smrti". Na vama je da ostanete mirni, kako bi staloženo pregledali te fajlove i našli rešenje. KLIKNITE OVDE DA SKINETE PROGRAM Kada skinete program dobićete .rar file ili 7zip. Na vama je da otvorite taj file i otvorite BlueScreenView.exe. Otvoriće vam se dodatan prozor, na kojem se nećete moći snaći vjerovatno. Vama će se automatsko skenirati svi errori, ako ih nemate, neće se prikazati. Ako vam se prikaže bilo koji error, kliknite na njega desnim klikom i stisnite na "Google Chrome- Bug check + Driver", vas će automatsko prebaciti na pretraživač, gde ćete moći naći rešenje.
 7. Sretno svima u novoj skolskoj godini!

  1. Scofield

   Scofield

   Sretno i tebi dizajneru 

 8. Projekat "Unapredi potforum"je tu!

  Odgovorite na par pitanja i vi ste dio projekta! https://balkan-school.com/forum/index.php?/topic/229067-unapredi-potforum/

   

 9. 01.09.2019 Dugo već planiram izmeniti potforum "Kompjuteri i Internet" i tu će mi biti potrebna vaša pomoć. Na vama je da odgovorite na par postavljenih pitanja. Takodje možete pod ovu temu komentarisati, šta bi dodali na ovaj ptf. Idemo ka tome da zajedno dignemo ptf. koliko god je to moguće!
 10. 23.08 Dodajem nova pravila za teme, na kojim vi tražite, da vam neko predloži komponente za sastavljanje kompjutera. Naslov mora biti u formatu: Predlozi za sastavljanje kompjutera - Ime na forumu Formular morate obavezno popuniti i morate dobro opisati vaše želje. Pod tom temom, je zabranjeno pisati komentare tipa "svidja mi se ta kombinacija" Komentari moraju biti samo predlozi za komponente. NAPOMENA Formular pažljivo popunite! Formular: Za šta ćete koristiti kompjuter? : Maksimalna cena (euro) : Dodatan opis:
 11. Hvala obojici! Ukoliko imate kakvo pitanje ili slično tome, dodjite u "Zahtev za razgovor" ili pošaljite na /askq, uvek sam tu.
 12. Predlog pod brojem 2, svakako. Milko Djukanovic zna šta radi!
×
×
 • Create New...