Jump to content

Mata Mata

Novi član
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

1 Follower

About Mata Mata

 • Rank
  Početnik
 • Birthday July 1

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. sto se mene tice sve je super samo su neke stvari preskupe . Svi koji se zale na pare od poslova nisu realni. Nitko ne voli radit poslove stalno al ni u pravom zivotu necete reci sefu neda mi se radit pa da dobijete 15-20k zar ne? Plus imate aktivnu igru tako da za jedan dan mozete preko 50k zaradit ako ostavite . Znam i meni je tesko zaradivat i radit za pare al mora se
 2. ja se slazem sa svim clanovima SP bio je mali milijun slucajeva da mi idemo na granicu svi zajedno i da se nade neki pametni koji ce napad SP sa snajperom zato sto zna da SP nema oruzje niti tazere. I onda kad ga ubijemo nas kaci na forum da smo mi njega sa WL-om napadali jel on slika iz kuta da to taako izgleda. NISAM VISE U SP AL ZNAM KAKO TO IRITIRA... HVALA!!!
 3. sta mislite sta je dobro sta treba popravit po vama itd...
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-142.wY10J Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-141.wY319 Da li imate normal na TS:DA Dodajte nešto://
 5. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Mateo_Madaric Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): Sergej_Lyon Razlog pohvale: Drzi ekipu aktivnom , trudi se biti sto originalniji , cesto aktivan Slika/Video (opciono): https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-096.o4lcS
 6. Mata Mata

  moj predlog

  Vaše Ime_Prezime na serveru je:Mateo_Madaric Vaš predlog: moj predlog je da se vrati tazer u SP i da se ukine rutinska u PD zato sto oni imaju sve i mogu sprecavati rob kao saj i mogu rutinsku kontrolu kao SP... jos neke organizacije kaao primjer Hitman , Vatrogasci, Hakeri... GLAVNI PRIJEDLOG JE DA SE ODUZME PD MOGUCNOST RUTNSKE KONTROLE I DA SE SP DA TAZER NATRAG... HVALA!!!
 7. Ime i Prezime:Mateo_Madaric Pol:musko Godina rodjenja:1998 Mesto rodjenja:Los Santos Vaša slika:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-046.oxXnO Biografija:Roden sam prvog jula tisucu devesto devedeset osme. Kao dijete sam upadao u razne probleme sam svojim prijateljem kojeg sada necu imenovati. Krali smo voce , gadali se vodenim pistoljima, krali postu i sve sto djeca trebaju raditi. Moji roditelji se o meni nisu bas brinuli, bili su fokusirani da prezivimo. Kad sam roden doktori su rekli da necu preziviti. Mama je radila kao medicinska sestra a tata kao saobracajac. Dobro smo uvijek zivili i uvijek sam dobio sto sam htio osim njihove paznje,zato sto su oboje radili po dvanaest sati. Meni je falila njihova ljubav i briga. Moj prijatelj i ja smo radili smicalice ali dok sam ja radio smjesne i bezopasne smicalice on se poceo okretati licu kriminala. Poceo je krasti bickle, patike, novcanike. Njemu je to bilo zabavno i uspjesno jer je od toga i zaradivao. Jednoga dana me nagovarao da idem sa njim opljackati prodavaonicu dodataka. Krenilli smo i sve je islo po planu dok se nije javio sef policije za obavijest gradana da je pljacka. Ja sam poceo panicariti al moj prijatelj me smirivao i govorio da ce sve biti u redu. Nismo ni izasli iz prodavaonice kad smo vidjeli oko deset policajaca i specijalaca. Bilo mi je sesnaest. Zavrsio sam u zatvoru na dve godine. Dok sam bio u zatvoru cuo sam da mi se mama ubila jer je dobila slom zivaca. Izasao sam iz zatvora ali si nikada necu moci oprostiti. Moj prijatelj je ubijen ove godine na pljacki banke. Moj tata je otisao u penziju a ja sada idem njegovim stopama saobracajca. Imam kucu i auto. Sa tatom jedva da se cujem i to me jako boli. NEMOJTE SE NIKADA OPUSTATI I KRIMINAL JER TO KAO RUPA KAD JEDNOM UPADNES TESKO JE IZACI....
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/QTmK4 Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/QTlgo Da li imate normal na TS:DA Dodajte nešto:
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/C6qj7 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/C6EYQ Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/CMv4K Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/CM3zi Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/CMv4K Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/CM3zi Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Mateo_Madaric Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/CMv4K Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/CM3zi Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto:
×
×
 • Create New...