Skoči do sadržaja

Nemanja Noja Vujic

Početnik
 • Broj postova

  47
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

0

O Nemanja Noja Vujic

 • Rank
  Početnik
 • Rođendan 28.04.2002.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Srbija

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Nemanja_Scofield

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-012.WDor9 Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-013.WDWaC Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam, dobro se rokam.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/l7s3r Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/l76qA Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam,dobro se rokam.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/IuUbB Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/Iu4hj Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam dobro se rokam.
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/iC7Lt Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/iC8iF Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam,dobro se rokam.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/aJL3B Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/aJXqj Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam,dobro se rokam.
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/aj8es Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/ajDLL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam,dobro se rokam.
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://www.dodajsliku.com/image/5GB5C Slika /weaponskills:https://www.dodajsliku.com/image/5GM0u Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam , dobro se rokam.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/cEHuL Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/cEHuL Da li imate normal na TS: Dodajte nešto:Aktivan sam 3 4 sata dnevno,znam da se rokam.
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://dodajsliku.com/image/MiP6L Slika /weaponskills:http://dodajsliku.com/image/MiQVK Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam minimalno 3 sata na dan,potrudicu se da doprinesem organizaciji.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://dodajsliku.com/image/M5lEA Slika /weaponskills:http://dodajsliku.com/image/M5sHS Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam 3 4 sata na dan,potrudicu se da doprinesem organizaciji.
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanj_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://dodajsliku.com/image/BjNvH Slika /weaponskills:http://dodajsliku.com/image/BjNvH Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam 3 sata na dan,potrucidu se da doprinesem organizaciji
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://dodajsliku.com/image/zQrXc Slika /weaponskills:http://dodajsliku.com/image/zQLDo Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Potrudicu se da budem sto aktivniji i da doprinesem organizaciji
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Nemanja_Scofield Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):http://dodajsliku.com/image/te8LK Slika /weaponskills:http://dodajsliku.com/image/tepFL Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Aktivan sam minimalno 3 sata na dan,potrudicu se da doprinesem organizaciji.
×