Jump to content

R I S T I C

Moderator - IM
 • Content Count

  1,977
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

202 Silver

About R I S T I C

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday January 3

Lične Informacije

 • Lokacija
  Zajecar,Srbija

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Ugljesa_Ristic-->Rile

Recent Profile Visitors

4,056 profile views
 1. Za ovu sedmicu, nagrade su zaslužili: @CARNAGE-350FP @Mladenovic-100FP @Pera-100FP Nagrade će uručiti @Fikret_Husnic
 2. _____________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________ Reši problem #5 - Nagradna Igra Pozdrav forumaši i forumašice, stigao je novi problem koji verovatno možete rešiti. Današnji problem je to da su zvučnici na laptopu prestali da rade. Laptop je star dve godine i nije imao nikakvih oštećenja niti prolivene tečnosti po sebi. Više o ovoj nagradnoj igri OVDE Potrudite se da što kvalitetnije napišete odgovor. Srećno! Nagrade: Nagradu dobijaju tačni odgovori u zavisnosti od kvaliteta odgovora.
 3. 4004 pregledi profila ❤️

 4. Pozdrav forumaši i forumašice, interesuje me Vaše mišljenje o tik toku. Da li ga koristite, ako ga koristite koliko dugo provodite vremena na njemu? Za šta ga sve koristite?
 5. Pozdrav u podforumu "Kompjuteri i internet" možete diskutovati o stvarima vezanim za računare. Jačina računara, razne aplikacije, komponente. U zavisnosti od kvaliteta Vašeg odgovora možete dobiti lep broj forum poena. 

   

  >>>>>>>>https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/109-kompjuteri-i-internet/<<<<<<<

 6. Pozdrav forumaši i forumašice, interesuje me Vaše mišljenje o aplikaciji "Viber" . Da li je koristite? Koje su njene mane a koje vrline? Da li ste zadovoljni tom aplikacijom?
 7. Nagradu za tačne odgovore dobijaju @Sojic_Srecko-250FP @RoXy-100FP Nagrade će uručiti @Fikret_Husnic
 8. Za ovu sedmicu, nagrade su zaslužili: @Fikret_Husnic-150 FP @Mladenovic-100 FP @RoXy-50 FP Nagrade će uručiti @Fikret_Husnic
 9. Pozdrav forumaši i forumašice, interesuje me Vaše mišljenje o Skypu. Da li ga koristite, ako ga koristite da li ste zadovoljni njime, Koje su njegove mane a koje vrline.
 10. Omajgad Fiki ima profilnu

 11. Pozdrav forumaši i forumašice, nova nagradna igra posle dužeg vremena u  podforumu "Kompjuteri i internet" . Potrudite se da što bolje uradite zadatak  

   

  https://balkan-school.com/forum/index.php?/topic/371432-reši-problem-4-nagradna-igra/

 12. _____________________________________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________ Reši problem #4 - Nagradna Igra Pozdrav forumaši i forumašice, novi problem stiže posle dužeg vremena. Današnji problem je da je tastatura stara neko vreme. Pojedini tasteri ne reaguju na dodir. Više o ovoj nagradnoj igri OVDE Potrudite se da što kvalitetnije napišete odgovor. Srećno! Nagrade: Prvi tačan odgovor i u zavisnosti od kvaliteta odgovora
 13. Pozdrav forumaši i forumašice, insteresuje me kvalitet Vašeg interneta. Da li ste zadovoljni baš tim internetom. Koja je njegova brzina aploud-a i download-a. Najbolji odogovori će biti nagradjeni forum poenima
 14. Pozdrav forumaši i forumašice, želim čuti koji je to računar dobar za gamin po niskoj ceni? Najbolji odgovori će biti nagradjeni forum poenima.
×
×
 • Create New...