Skoči do sadržaja

Panda

Novi član
 • Broj postova

  50
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

15

7 Pratioca

O Panda

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 11.02.1999.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  BiH

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Kentucky

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Kentucky Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/oQ9sS Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/oQ0Kd Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 2. Panda

  Prijava za clana

  Ime_Prezime (kao na serveru): Kentucky Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/oQ9sS Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/oQ0Kd Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Kentucky Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/oQ9sS Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/oQ0Kd Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 4. Panda

  Predlog

  mislim da ne bi bila neka zarada, bolje ovako po meni
 5. Panda

  pomoc /vipbroj

  probaj ti mozda tb radi
 6. Panda

  pomoc /vipbroj

  ne vec ima sajt http://balkan-school.com/imenik za to koji ne radi nez zasto
 7. Panda

  pomoc /vipbroj

  Ime_Prezime (Kao na serveru): Kentucky Vaše pitanje: zasto ne radi onaj sajt za imenik, nmg da nadjem spec broj jer su svi zauzeti i kad god pokusam uzme mi 500 dolara koja glupost nmg da vjerujem Slika (ukoliko je imate):
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Kentucky Šta prodajete/kupujete/menjate: dp Koliko je registrovan (vozilo): Koliko košta registracija (vozilo): Cena: 500k komad Slika: Opis: ko voli nek izvoli
 9. Panda

  Predlog za Sneg

  bravo za prijedlog trebalo bi da se ubaci
 10. namucis se da napravis bazuku krenes rokat ubiju te i ode bazuka, djeluje mi da je tesko napraviti bazuku a lako izgubiti. Sve ostalo super.
 11. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Kentucky Slika/Video bug-a:https://dodajsliku.com/image/6hg2t https://dodajsliku.com/image/6hr1F https://dodajsliku.com/image/6hLqs https://dodajsliku.com/image/6hRnL https://dodajsliku.com/image/6hXjK https://dodajsliku.com/image/6htYi Opis bug-a: kada skocite na trafiku i onda skocite sa trafike u zrak ostat ce lik u zraku i moze hodati tacnije lik ce se popeti na neki nevidljivi objekat, probo sam kod opstine i kod burga na obe moze. Ne znam je li ovo bug ili sta je vec.
 12. Veliki plus, ja sam na pocetku igranja tako prodao kucu i izgubio neke pare, sada mi je to nista ali tada umalo da prestanem da igram samp, pogotovo se slazem sa ovim da kada kucas /sellhouse da ti izbaci ovo jeste li sigurni i da pise koliko ces da dobijes novca od prodaje a ne odma prodano.
×