Skoči do sadržaja

AKI

Donator
 • Broj postova

  495
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

106 Silver

O AKI

 • Rank
  Korisnik
 • Rođendan 16.05.1999.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Srbija,Beogr
 • Interesovanja
  Sex,droga,alkohol

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Aki_Jerkovic

Nedavni posetioci

1203 pregledi profila
 1. Kako se skida zabrana pisanja u chat boxu ? Hvala unapred 

 2. AKI

  Pitanja u vezi foruma

  Ime_Prezime(obavezno):Aki Pitanje: Na forumu se zovem "Aki_Jerkovic" skoro sam promenio ime i moram da cekam godinu dana. Imam spec ime pa jer postoji mogucnost da mi se promeni samo u "Aki". Hvala unapred !
 3. AKI

  Donator Permisija

  Imam na ts3 samo mi fali na forumu Dokaz: https://imgur.com/a/MXMokMD
 4. AKI

  Donator Rank

  Vase Ime_Prezime u igri: Aki Vas TS3 nick: Aki Slika stats-a (mozete ukloniti novac): https://imgur.com/a/MXMokMD
 5. AKI

  Predlog za skinove

  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Aki Vaš predlog: Mafija Al-Kaida ima sve iste skinove. Jedino se rank 3 razlikuje od ostalih dok je cak i rank 5 isti kao i ostali. Mislim da bi moglo barem 4 i 5 da se promene.
 6. AKI

  Prijava za clana

  Ime_Prezime (kao na serveru):Aki Godine (OOC):19 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://imgur.com/a/9uUo3JL Slika /weaponskills:https://imgur.com/a/9uGzgow Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/Cxbg9Pw Slika /weaponskills: https://imgur.com/a/HeXU8wU Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 8. Zamolio bih vas da bacite sub puno bi mi znacilo. Hvala unapred :D !

  -https://www.youtube.com/channel/UC3jq5vyiGLs2w60ZXzeag2g?view_as=subscriber

  1. Prikaži prethodne komentare  1 više
  2. A R N E S

   A R N E S

   Svoj YouTube kanal / video klip možeš reklamirati ovdje Klik

  3. Kelic

   Kelic

   uskoro 100k

  4. Andreyy
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/RkVh6tD Slika /weaponskills: https://imgur.com/a/lc8H0Pc Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 10. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): Slika /weaponskills:https://imgur.com/a/Csn8PRR Da li imate normal na TS:https://imgur.com/a/TvHUSLT Dodajte nešto: .
 11. AKI

  Predlog !

  Ilij jednostavno da stave da na odredjenim mestima postoji DM zona a na primer tamo u hangaru ne postoji jer se desavalo da dodje civil pokupi gun sa poda i busi gume i puca automobile koji prodju pored njega a ti njemu nista ne mozes...
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/h3niQq Slika /weaponskills:https://ibb.co/m7mwBV Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: /
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/h3niQq Slika /weaponskills: imam Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: /
×