Jump to content

AKI

Donator
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Bronze

About AKI

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 05/16/1999

Recent Profile Visitors

1,394 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Don_Getinjo Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/EbACAWE Slika /weaponskills: https://imgur.com/a/EbACAWE Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: /
 2. AKI

  Prijava za clana

  Ime_Prezime (kao na serveru): Don_Getinjo Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/zX0QdDf Slika /weaponskills: https://ibb.co/ygQmmmd Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: /
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Don_Getinjo Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/26Vp6Vt Slika /weaponskills: https://ibb.co/FqLR27p Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Don_Getinjo Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/QaPk5V0 Slika /weaponskills: Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 5. Kako se skida zabrana pisanja u chat boxu ? Hvala unapred 

  1. Show previous comments  3 more
  2. Kopra

   Kopra

   Mora plati pa se klati

  3. Wilson

   Wilson

   Samo keš

  4. Andreyy

   Andreyy

   Akiii ae ts sutra

 6. AKI

  Pitanja u vezi foruma

  Ime_Prezime(obavezno):Aki Pitanje: Na forumu se zovem "Aki_Jerkovic" skoro sam promenio ime i moram da cekam godinu dana. Imam spec ime pa jer postoji mogucnost da mi se promeni samo u "Aki". Hvala unapred !
 7. AKI

  Donator Permisija

  Imam na ts3 samo mi fali na forumu Dokaz: https://imgur.com/a/MXMokMD
 8. AKI

  Donator Rank

  Vase Ime_Prezime u igri: Aki Vas TS3 nick: Aki Slika stats-a (mozete ukloniti novac): https://imgur.com/a/MXMokMD
 9. AKI

  Predlog za skinove

  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Aki Vaš predlog: Mafija Al-Kaida ima sve iste skinove. Jedino se rank 3 razlikuje od ostalih dok je cak i rank 5 isti kao i ostali. Mislim da bi moglo barem 4 i 5 da se promene.
 10. AKI

  Prijava za clana

  Ime_Prezime (kao na serveru):Aki Godine (OOC):19 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://imgur.com/a/9uUo3JL Slika /weaponskills:https://imgur.com/a/9uGzgow Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/Cxbg9Pw Slika /weaponskills: https://imgur.com/a/HeXU8wU Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
 12. Zamolio bih vas da bacite sub puno bi mi znacilo. Hvala unapred :D !

  -https://www.youtube.com/channel/UC3jq5vyiGLs2w60ZXzeag2g?view_as=subscriber

  1. Show previous comments  1 more
  2. A R N E S

   A R N E S

   Svoj YouTube kanal / video klip možeš reklamirati ovdje Klik

  3. Kelic

   Kelic

   uskoro 100k

  4. Andreyy
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Aki Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://imgur.com/a/RkVh6tD Slika /weaponskills: https://imgur.com/a/lc8H0Pc Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto: .
×
×
 • Create New...