Skoči do sadržaja

S N E Z N I

Donator
 • Broj postova

  125
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

22

7 Pratioca

O S N E Z N I

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Srbija
 • Interesovanja
  Gamin

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Opasnost

Nedavni posetioci

1699 pregledi profila
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Nemanja_Corleonne Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-114.ApEmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-115.ApO8j Da li imate normal na TS: DA Dodajte nešto:
 7. @Vuksa_Petrovic prvo, procitaj sta sam napisao, drugo ja ne spamam i jel vidis mozda da sam izgubio fp nisam tako da ne izmisljaj neke nebuloze. Poz
 8. Evo da se i ja ubacim u ovoj temi, znaci ja sam glasao za 4fp-a zato sto sam ja onaj tip na forumu koji ne voli da spamuje,a jedino dodjem u generalnoj diskusiji i naspamam 30 tema, a to uradim i posle mesec dana tako da sve jedno, ali bih voleo 4fp-a
 9. https://dodajsliku.com/image/problem-samp.8RjiS Kako da fix-am ovo kad ocu da udjem na srw to mi se pojavi

   

 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Splinter Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-024.2lrhJ Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-081.wkAe2 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Splinter Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-024.2lrhJ Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-081.wkAe2 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Splinter Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/pkHMX Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/pknu6 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Splinter Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/pIy3X Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/pId26 Da li imate normal na TS: Da be imam. Dodajte nešto:
 14. @Elvis_Koker

  Cestitam neka je sa srecom :) samo jako!

  1. Elvis_Koker

   Elvis_Koker

   Hvala druze :D 

×