Jump to content

Neon

SAMP Helper
 • Posts

  4,600
 • Joined

 • Last visited

About Neon

 • Birthday October 4

Recent Profile Visitors

26,484 profile views

Neon's Achievements

 1. Potrebno je više informacija. Svakako postoji mogućnost da vozilo već duži vremenski period nije bilo registrovano, a da to niste primetili kada ste hteli da resetujete neaktivnost. Uživajte u ostatku igre!
 2. Video koji ste postavili putem linka nije dostupan. Ubuduće postavite validan dokaz u vidu slike ili videozapisa, kako bismo imali detaljan uvid o kakvom bug-u se radi. Uživajte u ostatku igre!
 3. Zbog nedostatka dokaza, ne možemo da ustanovimo o kakvom bug-u se radi i da li je u pitanju bug. Ubuduće postavljajte dokaz u vidu slike ili videozapisa kako bismo imali detaljan uvid. Uživajte u ostatku igre!
 4. Nakon registracije vozila, potrebno je da to isto vozilo otključate komandom /v lock[1-4] kako bi se neaktivnost resetovala. Ubuduće postavite dokaz u vidu slike ili videozapisa kako bismo imali detaljan uvid o kakvom bug-u se radi. Uživajte u ostatku igre!
 5. U pitanju je default Gta SA bug, no ako vidite nekoga da ovo radi, snimite igrača i postavite žalbu za Bug Abuse. Uživajte u ostatku igre!
 6. Najverovatnije je server drugačije protumačio Vašu radnju, ako se ista stvar ponovi, otvorite novu temu. Uživajte u ostatku igre!
 7. Takav je default model biljke. Ukoliko želite to da ispravite, pronađite mod za vegetaciju. Uživajte u ostatku igre!
×
×
 • Create New...