Skoči do sadržaja

srki_sipka

Novi član
 • Broj postova

  132
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

4

1 Pratilac

O srki_sipka

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 13.04.2004.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  Kostajnica

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  srki_sipka

Nedavni posetioci

717 pregledi profila
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Srki_Sipka Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/W59WV Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/W50jI Da li imate normal na TS: Imam normal na TS Dodajte nešto: Volio bih ući u NFM
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srki_Sipka Slika/Video bug-a:https://dodajsliku.com/image/kn074 Opis bug-a: Ja sam bio radio drvoseču i završiio sam ga i teleportovao sam se u centar Sarajevo i pisal mi je da sam kikovan zbog car troll.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Srki_Sipka Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/kauyB Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/ka1Pj Da li imate normal na TS:Imam normal na TS Dodajte nešto:Volio bih ući u NFM
 4. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srki_Sipka Slika/Video bug-a:https://dodajsliku.com/image/6wwCF Opis bug-a:Kada se boksujem sa nekim ib poslije meča ostanem u odijelu za boks i kad opet udjem vrati se moje odijelo i tako u krug.
 5. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srki_Sipka Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/6wopo Opis bug-a: U enterijeru sa staklom ima jedan bug kod televizora kada skocis udje se u sobu jednu kro zid se prodje.
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srki_Sipka Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/6riiL Opis bug-a: Kada uzmem SWAT truck i upalim gps pojavi mi se nesto na kamionu drvo,ploca itd. Neznam da li je to meni samo ili je do servera.
 7. srki_sipka

  MG pitanje

  Mozes odgovoriti u OOC chatu npr. pitate u IC chatu koje je boje zid ti kazes u OOC chatu smedje. Ali nemoras ni da odgovaras
 8. srki_sipka

  Predlog

  Da kao farmer nesto
 9. srki_sipka

  Predlog

  Vaše Ime_Prezime na serveru je: Srki_Sipka Vaš predlog: Moj predlog je da se uvede novi posao a to je dostavljac zlata zato sto vec ima rudar pa da se spoje poslovi da se zlato vozi do zlatare.
 10. oces kucu u zg ima sef 4 adresa je 684
×