Jump to content

($_Andrija_$)

Elita
 • Posts

  7,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

($_Andrija_$) last won the day on July 27

($_Andrija_$) had the most liked content!

About ($_Andrija_$)

 • Birthday July 17

Lične informacije

 • Trenutno raspoloženje
  🙂 Srećan/na
 • Lokacija
  𝗭𝘂𝗿𝗶𝗰𝗵, 𝗦𝘄𝗶𝘁𝘇𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱
 • Omiljena igra
  𝗦𝗔:𝗠𝗣 🎮
 • Omiljeni film
  𝗙𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗖𝗹𝘂𝗯 👊
 • Omiljena serija
  𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗮𝗱 🧪
 • Vrsta muzike koju slušate
  𝗦𝘃𝗲 🎶

Društvene mreže

Balkan School

 • Kako ste čuli za nas?
  Od drugara davne 2016
 • Verzija SAMP servera kada ste počeli da igrate
  1.0v
 • SAMP Ime_Prezime
  ($_Andrija_$)

Recent Profile Visitors

810,421 profile views

($_Andrija_$)'s Achievements

 1. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 2. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 3. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 4. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 5. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 6. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 7. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 8. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 9. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 10. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 11. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 12. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 13. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 14. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
 15. Drago nam je da igrate na Balkan School serveru. Želim vam ugodnu i veselu igru na našem serveru. Zabavite se uz mnoštvo forumskih igri i dosta zanimljivih podforuma. Još jednom ugodna igra i svu sreću vam želim u nastavku igre. Takodje ako vam treba bilo kakva pomoc tu su Helperi korisite /askq ili /pomoc. I što je najvažnije zabavite se! Vaš Andrija!
×
×
 • Create New...