Jump to content

Gabrijel_ Vukioc

Promoter
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26

4 Followers

About Gabrijel_ Vukioc

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 05/24/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zanima me jel ja mogu snimiti neki tutorial preko fona na forumu i postaviti u promocije
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukovac Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/jByYr Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/jMZlA Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukovac Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/jByYr Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/jMZlA Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 4. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Gabrijel_Vukovac Vaš predlog:bilo bi bolje da napravite da benzinska pumpa kod pilota ima zaradu znam da se ne placa kad tocis gorivo na poslu ali bolje je da napravite da se ljudima koji rade i toce ne uzimaju novci a novci dolaze u kasu vlasniku pumpe
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/H4lXF Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/H4sls Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/H4lXF Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/H4sls Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Gabrijel_Vukioc Vaš predlog:Moj predlog je da maknete kick zbog pinga zato sto dosta igraca sa wanted levelom dobije kick zbog pinga i zato idu u jail 1h bilo bi bolje bez toga
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/HGFgQ Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/HGf5J Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukio Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/wTtX6 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/wTzlX Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/kqoDX Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/kqWyV Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/kZLCc Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/kZXUo Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/kZLCc Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/kZXUo Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Gabrijel_Vukioc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/6Czi7 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/6CMNJ Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:imam sve
×