Jump to content

Nenad_Markovicc

Početnik
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

2 Followers

About Nenad_Markovicc

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru):Manny_Ribera Godine (OOC):16 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://imgur.com/a/UQ1fZ4i Slika /weaponskills:https://imgur.com/a/6R6ctsM Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/
 2. Nije obrisan proverio sam a to za uclanivanje u Promoter TEAM je bilo pre 2 godine i kako ne bi pravilo problem ja na primer imam sate za lidera za helpera ne mogu zato sto imam RP - to mi je sad malo bezveze.
 3. Ako ne verujete da sam igrao pre 2 godine mozete pogledati kada sam se uclanio na forum...
 4. Nisam igrao odavno imao sam odavno jedan RP- dao mi je @B A G Z I zbog promoter ugovora i konstatovao sam se sa njim tada odavno i rekao je da prodje koji mesec da ce mi skinuti proslo je skoro 2 godine vratio sam se na srw pa mislim ako moze to da se skine. Cujem sada ima neki novi sistem za skidanje ali ako mi je BAGZI obecao da mi se skine molim vas posto je glupo da imam RP - a proslo je 2 godine od tada a receno mi je par meseci da cekam.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Nenad_Markovicc Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/sa-mp-010.Oi6KF Slika /weaponskills: https://dodajsliku.com/image/sa-mp-011.Oi8TC Da li imate normal na TS: Da Dodajte nesto: nesto
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Nenad_Markovicc Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-005.OgyqX Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:Ja bih voleo uci u MS-13 za pocetak skoro sam poceo igrati na serveru ima sedam dana aktivan sam 7-8h Hvala.
×
×
 • Create New...