Jump to content

Pavle_Castello

Korisnik
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

279 Silver

About Pavle_Castello

 • Rank
  Korisnik

Recent Profile Visitors

5,305 profile views
 1. Kako voziti avion? Pozdrav drugari! Smatram da dosta Vas novih igrača ne zna kako se vozi avion na serveru kada idete da polažete Ja kao igrač na samom početku igranja na ovom serveru sam imao dosta poteškoća oko polaganja dozvole. U ovom tutorijalu ću Vam objasniti kakva je to procedura, i kako voziti avion što lakše. Dakle, nije ništa teško i mislim da nećete imati problema oko polaganja dozvole za letenje. Samo da napomenem da kada se srušite s avionom tj. eksplodira avion dozvolu opet plaćate koja uopšte nije jeftina to da znate ! ( 100.000 $ ) Potrebna dugmad na tastaturi odnosno tasteri koji će Vam trebati su: Q , E W, A , S , D Strelice Koji taster čemu služi ? - Q i E služe da se avion okreće bočno. Ovo se koristi kada ste na pisti da se okrente u krug recimo ili skrenete u neki pravac. Avion se za razliku od automobila ne vozi tasterima A i D već se koriste Q i E , dok tasteri A i D imaju drugu primjenu što se aviona tiče. Naravno da bi se pokrenuo avion u neku stranu potrebno je koristiti taster W . Dakle, ne koriste se dugmad A i D za skretanje, oni imaju drugu primjenu ! Isprobajte ova dva tastera u igri i shvatićete o čemu pričam. - A i D služe da se avion nagne na jednu stranu u letu, ti tasteri su Vam ja mislim poznati dobro. - W i S služe da pokrećete avion i zaustavljate kako na tlu tako i u vazduhu. U vazduhu se avion usporava i time lakše slijećete na neku lokaciju. - Strelice (nalaze se na desnom dijelu tastature) služe za upravljanje u vazduhu dok ste. Strelica okrenuta na dolje služi da se avion podigne ,odnosno da uzleti. Strelica okrenuta na gore služi da se avion podigne na neku visinu, odnosno da sleti. Strelica okrenuta ka desnoj strani služi isto što i taster D. Dakle, da se avion nagne na desnu stranu dok je u letu, dok za lijevu strelicu važi isto samo na kontra strani. Nešto za kraj tutorijala : Nadam se da sam Vama novim igračima pomogao što se tiče letenja avionom i upravljanjem istim. Tutorijal sam gledao da bude što kraći i precizniji kako bi što lakše i bolje shvatili ovaj proces oko polaganja. Ništa znači nije teško, samo treba malo vježbanja (prakse) . Sada će Vam polaganje dozvole za avion biti mnogo lakše , u to sam siguran ! Do sledećeg tutorijala pozdrav !
 2. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Pavle_CastelloIme_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): SanjaRazlog pohvale: Prije svega jako ljubazna, maksimalno pomaze igracima sto sam u par navrata vidio i uvjerio se. Ne samo za nove igrace vec i za nas koji smo neko vrijeme tu. Samo rijeci pohvale za ovu zenu. Svaka cast samo tako nastavite. Unapredjenje itekako zasluzuje. Uvjek pomogne, hvala Sanja ! Ljubaznost na nivou . Slika/Video (opciono): Ne treba vidi se njen rad.
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Pavle_Castello Godine (OOC): 20 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/dgLX99t Slika /weaponskills: https://ibb.co/mvDb20f  Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Pozz za najjaceg
 4. Pozdrav ! Sam odgovaraš za svoj nalog na serveru, sifru ako ne znas trebas zapisati. Pošto nemaš sigurnosni kod probaj se sifre sjetiti. Administracija nema veze s tim, to je tvoja odgovornost. Sifra se zapise negdje ako se ne moze zapamtiti !
 5. Pozdrav, drugar ! Moguće da je problem do neta, umije da pravi problem sam net i da ti server napiše "You are banned from this server" nešto ovako. Resetuj ruter, probaj ponovo ući. Mislim da je net problem, dešavalo se igračima da se to desi. Nadam se da ćeš rešiti svoj problem.
 6. Kiss: Pasha Marry: Aca Kill: Vuk_Malivuk Suki_Scekic ; Maki_Kovacevic ; Ajla
 7. Ne volim. Volis li Elegy-ja ?
 8. Netačno. Sledeci ima puno imovine na serveru ?
 9. One za koje navijam su Crna Gora i Srbija. Prvenstvo osvaja SAD imam osjecaj ali naravno volio bih da Srbija pobijedi.
×
×
 • Create New...