Jump to content

Pavle_Castello

Aktivan član
 • Content Count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

556 Platinium

About Pavle_Castello

 • Rank
  Aktivan član

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Pavle_Castello

Recent Profile Visitors

8,667 profile views
 1. Ja ovdje nisam ništa komentarisao tako da nema za sada mog mišljenja tu medju komentarima.
 2. Pozdrav svima! Ovaj put sam za Vas spremio jednog stranog umjetnika (DJ) , a to je David Guetta. Nešto detaljnije o njemu možete vidjeti na linku ovde. Ne želim puno komentarisati, to ostavljam na Vama. Link jedne pjesme njegove: NAPOMENA: Gledajte da Vaši komentari budu što opširniji i da imaju smisla, kako bi bilo zanimljivo za čitati meni a i ostalim članovima ovog foruma i zajednice. Hvala!
 3. Pozdrav svima! Ovog puta sam za Vas spremio pjesmu "In The End" od Linkin Park-a ! Jedna vrlo zanimljiva pjesma koja mene a vjerovatne neke od Vas vraća u djetinjstvo. Ispod ovoga ću ostaviti link kako bi oni koji ne znaju za tu pjesmu, mogli da je čuju a oni koji pak znaju pjesmu, da se prisjete starih dana. Link od pjesme: NAPOMENA: Gledajte da Vaši odgovori budu što opširnija kako bi što bolje podijelili što bolja mišljenja. Hvala!
 4. Slušao sam dosta dugo i Čolu i Merlina, čak i dan danas. Ali mislim da je tu bolji dosta Merlin, naravno moje mišljenje. Merlin ima taj neki da kažem šmek u njegovim pjesmama koju Čola nema. Poštovanje za Zdravka Čolića.
 5. Bajram Šerif Mubarek Olsun! ❤️ 

 6. Pozdrav svima! Jedan vrlo zanimljiv izvodjač sa naših prostora u pitanju je gospodin Dino Merlin ! Njegove pjesme imaju to nešto što dosta današnjh pjesama nemaju. Smatram da, je ovaj čovjek ima tu neku energiju koju godinama sprovodi u svoja djela. Pišite Vaša mišljenja o njemu a ja ću dolje ispod u prilogu ostaviti jednu njegovu pjesmu koja je meni ostala u sjećanju od samog svog djetinjstva, da tako kažem. Jedna od njegovih pjesama: NAPOMENA: Poželjno je pisati što opširnije kako bi bilo zanimljivo za čitati meni a i ostalima. Hvala!
 7. Zatišje pred buru! 😎

   

   

 8. MOJ POČETAK NA BALKAN SCHOOL? ?? 

   

   

  Ukoliko Vas ne mrzi, u znak podrške ostavite LIKE, SHARE I SUBSCRIBE. :D 

  1. STOMATOLOG

   STOMATOLOG

   Odličan klip !

  2. Sukovicc

   Sukovicc

   suskrajz

 9. Do sada svaki update koji je došao na naš server bio je sam po sebi, poseban i unikatan. Kao i do sada Ryan i Infinity me što se tiče skripte nisu razočarali stoga znam da će biti bar jedna stvar koja će mi se posebno svidjeti na sledećem update-u koji dolazi. Ne bih posebno da nagadjam šta bih volio da dodje na update, ostavljam nadležnima. Moje je da kada dodje update da uživam u njemu.
 10. Nepotrebno dodavati. Ako te vredja neko imaš forum i pdf namijenjen da se želiš. Kad te neko smara iskuliraš ga ako ne možeš onda /togphone i završena priča. Ovako se samo stvara dodatni posao skripterima za koju postoji rešenje koje je već na serveru. Nema potrebe da se stvara dodatni problem.
 11. Neka ostane 100k, jedino da se plata na pilotu bar digne za 200 - 300 dolara. Nije fora da se vrati plata ko prije jer bi onda svi radili pilota 24/7 eventualno, bus vozaca, prevoznika robe. Samo cijenu malo povecati oko 200 dolara, a dozvola neka ostane 100k. Ali kako se kaže, mišljenja su različita.
 12. Imaš /sms pa piši u igri pa ćemo se dogovoriti.
 13. Sef 5, enterijer 2m, samo zamjenu ne, zamjena + doplata jedino
×
×
 • Create New...