Jump to content

Pavle_Castello

Aktivan član
 • Content Count

  1,045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

320 Gold

About Pavle_Castello

 • Rank
  Aktivan član

Recent Profile Visitors

5,792 profile views
 1. Da. Da li bi volio imati dosta para na serveru?
 2. Popuni formular sledeci put ! Takve stvari se rešavaju na način što ćeš "otići" u pdf "Korisnički računi" i tamo uz formular objasniti šta se desilo. Imaj strpljenja malo dok ti nadležni odgovore, problem će biti riješen uglavnom. Takav problem sam ja imao, poslušaj što sam ti napisao. Nadam se da ćeš rešiti svoj problem. Pozdrav, i uživaj u igri na serveru ! Link: https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/69-korisnički-računi/ .
 3. Pozdrav drugar! Ukoliko je greška do servera kojim slučajem onda se obratiš u pdf "Korisnički računi" . Svakako ostaviću ti link za to da ne tražiš, predpostavljam da si novi ovdje. Ubuduće zapiši nedje šifru kako ne bi dolazilo do ovakvih problema. Link: https://balkan-school.com/forum/index.php?/forum/69-korisnički-računi/ . P.S. Sam odgovaraš za svoj nalog, šifru zapiši ako je lako zaboravljaš. Uživaj u igri!
 4. Pavle_Castello

  Chatbox

  Pozdrav! To ti isključivo omogućava forum rank ovdje konkretno "Korisnik" za koji ti treba 300 postova. Svaki forum rank ima neke određene privilegije ali za chatbox trebas imati 300 postova. Detaljnije o rankovima ovde: Uzivaj!
 5. Oo šefe kako je u kraju? :D

  1. Kide

   Kide

   u kraju kerovi ujedaju ne laju

 6. Dobrodošao na naš server! Ugodnu igru ti želim prije svega, ukoliko ti treba pomoć pitaj me putem privatne poruke na forumu, odgovoriću ti. Uostalom, u igri korsiti komandu /askq ukoliko imaš nekih nejasnoća. Takodje pomoć možeš tražiti u pdf "Pomoć" gdje takođe dobijaš odgovor na svoje pitanje, naravno uz popunjen formular. Uzivaj u igri!
 7. Nije teško odraditi i sa 100 objekata ako imas viziju gdje koji objekat treba da stoji. Kao što je imenjak moj rekao samo muziku puštiš i dereš .
 8. Link pjesme: Osvrt na pjesmu: - Pjesma koja u meni budi sjećanja, koja me vraća par godina unazad. Prve ljubavi, prvo zaljubljivanje i sve to lijepo što se u mladosti proživi. Ova pjesma u meni budi sjecanje ne samo na dane provedene u osnovnoj, i prve ljubavi, ona budi u meni neka osjećanja. - Jedna su vrlo emotivna dok druga daju tu neku radost i pozitivnu energiju koju daje upravo ova pjesma. Pod ovim "vrlo emotivna" mislim na to da ova pjesma budi suze u meni kao i neko za mene tužno sjecanje. - Čast mi je i srećan sam što sam odrastao u ovakvoj muzici iako sam tad bio klinac sa nekih 6-7 godina, razlikovao sam lošu od dobre muzike. Ovo je za mene dobra muzika. - Sam autor koji je izvodio je dobro poznat većini igrača , jedan jedini Toše Proeski. - Makedonski pjevač, andjeoskog glasa kojem je svaka pjesma bila odlična i biće. - Momak koji više nije sa nama ima par godina, koji pored svog glasa koji je imao odličan odnos prema voditeljima i svojoj publici. - Bio je jedan od najboljih pjevača na prostorima naše bivše zajedničke države Jugoslavije. - Ali nažalost, ova zvijezda nas je napustila još 2007 godine izgubivši život u prometnoj nesreći sticajem tadašnjih okolnosti. Neka ti je vječna slava! Legende žive vječno! ❤
 9. Pavle_Castello

  pomoc

  Pozdrav drugar! Ukoliko ti piše da je pogrešna šifra kada ukucaš 100% tačnu tj. šifru koju si zadnji put mijenjao prije toga. Takav slučaj sam imao lično ja, sve što treba je da se obratiš u pdf "Korisnicki računi" i da uz popunjen formular objasniš cijelu situaciju. Poželjno je imati dokaz šifre (bar sam ja to stavio) kako bi dokazao da je neka greška. Provjeri dobro jel to ta šifra. Mislim da imaš problem kao i ja prije par dana, rešiće se samo budi strpljiv. P.S. Naravno ako je slučaj kao sa mnom što je bio.
 10. Nemam puno novca trenutno jer sam jedan dio dao drugu. Što se poslova tiče u startu sam radio dostavljača betona, zatim smecara pa sam onda krenuo sa pilotom kad sam položio. Sada sam donekle skapirao način zarade, postao je šablon. 1) Poslovi - Preporuka pilot, smećar, bus vozač, prevoznik prehrane, prevoznik robe kao i drvosjeca. Pored ovih nije lose raditi druge poslove kao što su: kosač trave, farmer, nema gužve na tim poslovima a umiju da daju dobru zaradu. 2) Aktivna igra - Sistem koji dobro dodje što se zarade tiče. Ne radite ništa, ali zato dobijate novac kao i nagrade (respekti kao i novac). Koliki će taj novac (plata) biti po satu zavisi od imovine kao i stečenog interesa. Moj predlog je da afkate upocetku sa 900k na banci te kasnije predjete na 3.9m u banci. 3) Prodaja Donatorskih poena (DP) - Donatorski poeni su vrlo dobar izvor zarade ukoliko ih imate. Način na koji dolazite do njih zavisi od Vas: da li je to putem donacije, da li je to putem mijenjanja forum poena u dp ostaje na Vama. Vrijednost po komadu poena iznosi trenutno 500k (cijena varira) . 4) Preprodaja imovine - Dobar način zarade ako znate da baratate ovime. Najčešći način koji igrači koriste je da čekaju "auto na buy" . Svaki sat se desi obicno da ode neko vozilo na neaktivnost (da se proda drzavi) Vi fino odete nadjete auto putem komande /dl (komanda sluzi za gledanje ID vozila) , ista stvar za kuće ukoliko su na dobroj lokaciji. Za kuce pratite neaktivnost i grabite ih kada idu na prodaju. Dok za kola morate imati malo više sreće. P.S. Nadam se da sam tebi kao i ostalima pomogao donekle oko zarade, ovo su neki načini, ukratko sam objasnio kako šta funkcioniše.
 11. Nemam šta dodati, meni se svidja. Jesi je testirao u noćnom režimu da provjeriš jel dobro osvijetljeno? Bilo bi dobro da i takvu sliku, odlična je. Pohvala za trud kao i mapu!
×
×
 • Create New...