Jump to content

Anatoly_Knyazev

Početnik
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

4 Followers

About Anatoly_Knyazev

 • Rank
  Početnik
 • Birthday November 26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Anatoly_Knyazev Vaš predlog: Moj predlog je da se ubace Rent vozila na još lokacija gde bi bili veoma korisni. Na primer u SA bliže apartmanima gde bi bili jako korisni i poželjni ili barem nekim njima bližim lokacijama kako ne bi morali uvek dugo da pešacimo jer nisu taxi vozila uvek dostupna. Smatram da ovo nije loš predlog iz razloga što postoji lokacijaa od kojih su rentovi dosta udaljeni i trebalo bi vrmeneski dosta pešačiti dok bi se stiglo do najbližeg renta jer možda nisu svim građanima taxi prvi izbor , ili prosto isto nije dostupno u tom momentu. Unapred hvala ako dođe do razmatranja ovog predloga od strane administracije.
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Anatoly_Knyazev Godine (OOC):20 Slika /stats (možete uklonitinovac):https://dodajsliku.com/image/stats.D0E6S Slika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/weapon-skills.D05iO Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: Voleo bi da postanem član
 3. Ime_Prezime (kao na serveru):Anatoly_Knyazev Godine (OOC):20 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/stats.D0E6S Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/weapon-skills.D05iO Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: Voleo bi da postanem clan LCN organizacije. Bila mi cast da mi ovo bude prva organizacija. Hvala unapred!
×
×
 • Create New...