Skoči do sadržaja

Sibi

Novi član
  • Broj postova

    156
  • Pridružio se

  • Poslednja poseta

Reputacija

48

O Sibi

  • Rank
    Novi član
  • Rođendan 10.04.2002.

Lične Informacije

  • Pol
    Muški
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interesovanja
    YT

Balkan School RolePlay

  • Ime_Prezime
    Nemanja VUK

Nedavni posetioci

819 pregledi profila
  1. pridruzujem se pohvali mada je lošiji lol igrač soprano od mene al ajd neka mu pohvala haha
  2. jesiti timspik tri admin

    1. F E J Z A

      F E J Z A

      on je timspik cetri admin

    2. Chep Wilson

      Chep Wilson

      ne jasam timspik pet admin

  3. Uplatiš donaciju, slikaš i staviš na forum u podforum nerešene donacije, tu prekopiraš formular i sačekaš da ti kaiser odgovori, ne moraš biti u igri, preko jbi koda ti to setuje,tako da se ne brineš kada uplatiš u roku od 72h ce ti setati
  4. Sibi

    Sibi

    Pa rekao sam, da iako dobijem unban ponovo, a ne vrate mi account što nema šanse ponovo sada da ga vrate, zato sam i rekao da neću više igrati , ako malo skontaš
  5. Sibi

    Sibi

    Za tebe nemam reči, ti kako komentarišeš neke, sam sebe otkrivaš više
  6. Sibi

    Sibi

    Nisam hteo prekopirati formular , jednostavno sam hteo ispričati svoju priču od kako sam krenuo igrati na Balkan School serveru. Inače ovo je detaljna priča od mene, sve od mene Neću vam govoriti detalje kada sam krećao igrati još od v1.0 verzije, kada me je roky_wolf pozvao, te je on prestao, pa sam ja nastavio bez njega mozda mesec dana igrajuci, i provodeci vreme u privatnoj org kod Boss-a , Kada je zlatara bila preko puta novog spawna, a banka bila izmapana drugačije nego inače. To je bio moj prvi dodir sa BS-om a tada sam se zvao Sibi_Wolff Posle jedno mesec dana, ja sam prestao igrati, na dug period, te mi se account obrisao,a roki se vratio posle igrati, i igrao je dok nije dobio bl servera, jos pre godinu i skoro par meseci već. Posle jedno dobrih godinu dana, na verziji v1.3 ili 4 nisam tacno siguran sam krenuo ponovo igrati sa slicnim nickom Siby_Wolff i takodje tu nisam dugo igrao mozda mesec dana, jer sam saznao da se otvara drugi server, na kojem sam ja igrao 2012 godine, ne smem davati reklame banovaće me i na forumu hehe I tako prodje moja prva dva igranja na BS-u dok se zadnji put tačnije ovaj put nisam vratio negde u januaru ove godine. Imao sam skoro 1k sati igranja, a nisam bio imao normal na tsu, nikad nisam ulazio u kriminalne organizacije, sve dok nisam dobio lidera Ballasa,ali vraticu se posle na ovo, Uglavnom sam vreme provodio u Taksistima , kod bivseg lidera Dusana Stevanovica, al to je malo posle bilo, nisam ulazio ni u jednu org do 20-25 levela nisam siguran tacno. Zašto nisam ulazio u krimi org , niti u PD , nego samo u SP i taxi? Jer tada posto u kontrolama imate da namestate misa , da kada vucete gore ide gore a kada vucete dole ide dole po difoltu da kazem, a kada sam imao digl, ili bilo koju pusku i kada ciljam meni je islo obrnuto i nisam bukvalno mogao da pucam, sve dok niasm promenio u komandama da, kada vucem gore da ide dole, i dole kada vucem da ide gore, a kada pucam da mi ide po difoltu, i kada sam navikao na to, prijavio sam se za yt promotera, u kojem su me odbili jer kanal nisam stavio, ali sam ponovio odma prijavu i primio me je zivkovic, i bio sam na testu kod njega i setovo mi je promotera dvojku, i naravno posle sams e prijavio za lidera ballasa i muvao me karlo rose, a pre mene je bio lider subotic, on me preporucio iako nismo znali jedan drugog, tako mi je on kralj rekao. Tada kada sam dobio organizaciju primao sam poruke, aaa ko si ti kidaro, ti da budes lider i slicne poruke , ali sam imao dosta aktivnih clanova i nisam imao savez par dana, i tada sam upoznao lazara stevanovica, sa njim sam uzeo savez , necu da kazem da smo bili najjaci , ja nikada nisam imao robera kada sam bio lider ballasa, imao sam 81 level tada, al nije bio aktivan tolko, tako da nisam mogao robati konstanto, ali sam zato svaki put imao barem 7+ ballasa u kanalu, koji su mi bili aktivni clanovi, zauzimali smo tada bazu Los surenosu, al su oni vise nama, iako su oni imali bolje clanove tada, a normalno sam ih ja uvek sam cistio, jer je tada kada sam dobio lidera ballasa ubacen u hs sistem. Dobijao sam prozivke i tada, ne mogu reci da nisam, niti sam bio tolko poznat, da me znaju igraci. Nisam dao više od 2000 na ovaj server, iako racunam Po1 sto sam uzeo, al dobro neka se racuna i to i svi mi govore kako sam uplacivao pare odakle mi nrg tada i sve ostalo, jednstavno je najveci biznis na BS serveru jeste yuptube , krenuo sam od 0 saba snimajuci pa sam sada dosao do skoro 750 , i skoro 50k pregleda, sto je stvarno meni neki uspeh. Posle lidera ballasa, naravno uvek sam bio kerina kod psiha preko 1000 sati u organizaciji kada se sve spooji u Sa-pd tada nisam bio tolko aktivan, nisam rekao da, kada sam bio lider ballasa sad ne znam tacno datum ali sam ja Lazarom_Stojanovicem , sada Bagzi-em bio u Sobi nekoj il Vaznim podacima, i cekali smo Bowie da nas muva za test za Helpera, on je prosao, ja sam pao, sada je on u adminima, a ja banovan, heh al da nastavim, kada je psiho skinuo lidera, ili malo pre il posle ne mogu se tacno svega setiti usao kod nedima u nfm, kojem sam bukvalno narobao preko 20+ miliona,sa njim je uvek bilo najjace rokanje, posle njega kada je on skinuo lidera nfm-a tu dolazi Nikoladix, koji je i sami znate uplacivao pun k dp-a i samo mu stalo da kupuje tako firme i da se kurči, a tada sam ja imao sporedni gunshop koji sam platio ni skoro 7 miliona, od maria opačića , a nikoladix kupio od mene za skoro 15 , 14.8 da ne lazem od svih tih para kada sam mu prodao, otisao sam na banku, i on me pitao da kupim dp posto imam para ja sam ga pitao kolko 30 komada, iako je tada dp vredeo vise od 500k ponudio mi je 2 puta 30 dpa po 5.5m sto sam prihvatio i to me izaslo 11 miliona za 60 donatorksa, sve sam levele uplatio, nista za rl od mojih levela, takodje sam puno srece u preprodaji imao , kupio sam elektranu za 17 miliona, menjam je za glavni gun shop i doplatim 500k, pa prodam glavni gun shop za 55 donatorksa i 7 miliona , i te donatorkse sam poklonio 10 braci sredojevic a ostale za levele uzeo, al sam svaki dan izbacivao klipove kako bi imao sto vise forum poena, i imam oko 90-100 klipova na bs snimljenih, sto vam eto izadje oko 50k fp posto kada sam krenuo od 0 nisam odma dobijao 1k fp, i dodje dan kada mi je drug poslao mrtvi no fal bajk, koji sam ga imao ni 24h pa ga obrisao nakon toga, jer mi je bilo bespotrebno, i obrisem ga te me soprano muva i kazni me zbog toga. Ali u medjuvremenu sam puno prozivki za aim dobijao, ali bukvalno previše , i kada sam bio lider po1, kada sam dobio kaznu za nfb, verovatno su mislili odma da imam i aim, i uglavnom tu je bio moj kraj, posle prvog bana , ali ja vam garantujem, snimao sam rokanje, sve sam uraido kako bih ispravio u ljudima da ne misle da sam citer, nego da mogu i da znam drzati snajper u ruci i hedati lika, ili kera, jednostavno sam znao rokati bas jako sa snajperom, garantujem da sam bio medju prvima sto se tice hs sistema sa snajperom. I opet vam ponavljam, ja u zivotu svome, na ovom serveru balkan schoolu, kao ni na jednom drugom samp serveru nikada nisam imao aim, niti HS aim, nikakav cit, osim no fal bajka. I mogu reći da mi je previše krivo zbog toga, i da sam naučio opasnu lekciju, ali mi se obilo to o glavu i desi se prvi banip. Posle čekanja tih mesec ipo dana, u medjuvremenu svaki mesec vam se menja ip adresa, dal imali staticki il dinamicki ruter,i ja sam usao i na ts3 bez vpna, i na server bez vpna, dok sam tada bio stavio zzu, i bio suspendovan na forumu zbog warning poena preko 20 , ja sam usao na nemanja wolf account misleci da su me unbanali, ali mi je kirbe rekao da stavim 23,24 zzu i da ce me tek tada unban a ja sam usao 9. posle mesec dana tacno, i dobio ponovo banip. to je vec 2 banip, samo sto se ne racuna, al eto neko ne zna, Kada sam dobio unban posle tog banip-a dobio sam i unlock acc-a jer mi ga nisu zakljucali kada su me prvi put banovali, nego mi samo lupili sve kazne ali lock acc-a nisu ne znam ocami kako, i ja udjem preko vpna i drug me izvadi sa robije , transferujem svoje imanje od 50 metara, transferujem sve pare sto sam imao, sto mi je platio robiju isto, i podelio nesto sitno oko 4,5 miliona drugarima, te prebacim imanje kod sredojevica na acc , i njemu upadnu na account, prebace sve pare i imanje i ostanem na nuli sto se tiče imovine. Kada sam dobio unban krenuo sam od 0 pa sve do prekjuče sam skupio preko 20 miliona sigruno, bez dinara datog na server, i dobivam ponovo banip zbog navodnog '' cheata '' koji ni sam ne znam ni ko me banovao, niti jedan dokaz nece da mi daju, jer sam snimao svako rokanje do sada, barem cu staviti na jutjub te dokaze i moje protiv-dokaze pa nek vide eto čisto ljudi ko me je banovan i za šta, ali uglavnom to je moja priča na ovom samp serveru, ako nisam na BL servera, i ako mi ikako vrate Nemanja_Wolff account, rado ću se vratiti na server, i ponovo snimati sve sto budem mogao,ali ako me unbanaju a ne vrate account, moja igra na ovom serveru će biti završena.
  7. dostavljanje roba sa adminom?

    hehe bacite pogled na novi videJo

     

  8. Sibi

    Predlog za telefon

    bespotrebno, isto kao i /ucall , te komande bi se trebale obrisati , ko to jos koristi
×