Jump to content

Sukurma

Donator
 • Content Count

  1,045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Silver

About Sukurma

 • Rank
  Aktivan član

Recent Profile Visitors

4,212 profile views
 1. Sukurma

  Prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru):Sukurma Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/dWvGg9j Slika /weaponskills:https://ibb.co/Vv9m7zX Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:/
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Sukurma Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):/ Slika /weaponskills:/ Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 3. Da Da li zivis na Balkanu?
 4. Zaboravi na novac.Jednostavno nije administracija kriva sto ti je on duzan 20dpa.Ne vjerujem da ce oni pomisliti da ti vrate jer jednostavno nema smisla,a ni logike.
 5. Vaše Ime_Prezime na serveru je:SukurmaIme_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Edith_StylesRazlog pohvale:Veoma aktiva,i sa obzirom da sam u krizi sa parama dala mi je rent kuce za 1 dolar +mi je dala 20k,inace jedna od aktivnijih.Pomaze turistima,stalno joj po 2 turista sjede u autu.Slika/Video (opciono):https://ibb.co/DCw6Npt
 6. Da Da li bi putovao u Njemacku?
 7. Odgovor na prethodno pitanje:Zato sto zelim da se dokazem u svima organizacijama kao lider Pitanje novo:Zasto zelis biti ts3 admin?
 8. Tacno Sledeci je bio admin
 9. Da Da li bi bio admin?
×
×
 • Create New...