Skoči do sadržaja

Edoo_Vuk

Novi član
 • Broj postova

  55
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

3

7 Pratioca

O Edoo_Vuk

 • Rank
  Novi član
 • Rođendan 06.06.2001.

Lične Informacije

 • Pol
  Muški
 • Lokacija
  BIH gradacac

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime
  Vuk

Nedavni posetioci

468 pregledi profila
 1. mijenjam clash royale acc za pare u sampu acc je lvl 11 ch2 sve kartice sa totalno extra levelima 260 gemova mozete mi se javiti u sampu za vise informacija >> /id vuk >> /number id >>/sms broj >>poruka u vezi acc<< cijena po dogovoru
 2. Ime_Prezime (kao na serveru):Vuk Godine (OOC):18 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/pYYDs Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/pYzZL Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 3. Edoo_Vuk

  Prijava za Clana

  Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/bAAnn Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/bAVs6 Da li imate normal na TS:uskoro Dodajte nešto:Njaci
 4. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/bAAnn Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/bAVs6 Da li imate normal na TS:nemam Dodajte nešto:Njaci
 5. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/bAAnn Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/bAVs6 Da li imate normal na TS:uskoro Dodajte nešto:Njaci
 6. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/bAAnn Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/bAVs6 Da li imate normal na TS:uskoro Dodajte nešto:Njaci
 7. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/n6YHF Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/n6ths Da li imate normal na TS:uskoro Dodajte nešto:
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/WbUPX Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/Wb4bV Da li imate normal na TS:uskoro Dodajte nešto:
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/WYN1S Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/WYycd Da li imate normal na TS:nemam Dodajte nešto:
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/kye82 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/kyFdO Da li imate normal na TS:nemam Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/x7Ksd Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/x7TT2 Da li imate normal na TS:nemam Dodajte nešto:
 12. Ime i Prezime: Edoo_Vuk Pol:musko Godina rodjenja: 6.6.2001 Mesto rodjenja: bolnica xd Vaša slika: https://dodajsliku.com/image/xPiK1 Biografija: ovako da pocnem iz pocetka kad sam dosao na balkan school prvi put kao i moj prvi samp server nisam znao sta i kako da pocnem kucao sam sifre kao i u gta san ali sam vidio da to ne moze jer nisam znao jos sta se radi u sampu tada sam ugledo jednog igraca kako hoda ulicom pitao sam ga kako da zaradim pare on mi je rekao da moram da radim posao pitao sam ga kako i on me je odveo prvo u auto skolu tada sam polozio za auto onda me je odveo da se zaposlim kod rudara i tu sam naporno radio zaradivao malo po malo nakon nekog vremena sam mnogo toga naucijo o sampu i doslo je vrijeme kada sam postao level 5 tada sam odlucijo da kupim sebi neki auto jer sam imao oko 400k dao sam oglas i mnogo ih se javilo dogovorio sam se sa jednim likom koji mi je nudio auto marke bravura i ja sam pristao tako sam kupio svoj prvi auto onda je doslo vrijeme za kucu i nju sam isto kupio na buy po jeftinoj cijeni onda sam odlucijo da malo promijenim posao svidjeo mi se posao pilot ali mi je trebalo mnogo novca za dozvolu zaradio sam i polozio pa sam poceo da radim pilota i sve sam vise zaradivao poceo sam da se bavim jos jednom privatnim poslom to jest svercanjem kupovao sam jeftina vozila kuce i prodavao za vece pare mogu da kazem da me je to podiglo u financijskoj sitvaciji i do dana danas se time bavim sada sam clan po1 i drago mi je zbog toga jer sam uvijek zeleo da budem u toj organizaciji isada idem do jos veceg cilja .
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/xCvCF Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/xCUS4 Da li imate normal na TS:nemam Dodajte nešto:
 14. Ime_Prezime (kao na serveru):Edoo_Vuk Godine (OOC):17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/snIII Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sn6QS Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 15. ako mozes da me primis bio bih zahvalan
×