Jump to content

Luka Andjelkovic

Početnik
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

About Luka Andjelkovic

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Luka_Andjelkovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Ivan_Savic Razlog pohvale:Pa pomogao mi je kad mi je bio jedan od Helpera najpotrebniji.Kad mi je bio auto parkiran u vodi sa komandom /v park obavestio je Admina da mi porta vozilo kako bi ga mogao koristiti,jer ja nisam mogao nikako da stupim u kontakt ni sa jednim Adminom na serveru tako da mu hvala! Slika/Video (opciono):https://dodajsliku.com/image/9Gm19
 2. Niko od Admina mi ne odgovara,ignorisu me...
 3. Niko od Admina nije hteo da mi odgovori radio sam na oba nacina,ignorisali su me...
 4. Hvala probacu to sa /report.
 5. Kako da nadjem nekog od Admina upste?
 6. Kako da nadjem nekog Admina upste?
 7. Formular: Ime_Prezime (Kao na serveru):Luka_Andjelkovic Vaše pitanje:Igrao sam na serveru i slucajno me jedan lik gurnuo dok sam hteo /v park vozilo tu blizu vode,te sam onda slucajno /v park vozilo u vodi sad je bas u dubini vode i ne mogu ga izgurati.Sta je najbolje da uradim? Jer ja ne znam. Slika (ukoliko je imate):Nemam.
 8. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je:Luka_Andjelkovic Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru):Lucic Razlog pohvale:Pomaze uvek svim igracima kad je potrebno,po meni je on najbolji helper. Slika/Video (opciono):https://dodajsliku.com/image/HJ4s4 https://dodajsliku.com/image/HJUtc
 9. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Andjelkovic Godine (OOC):12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/H3fI9 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/H3FRJ Da li imate normal na TS:Ne Dodajte nešto:Ja bih jako voleo da postanem clan LCN.Posto na zalost nemam normal TS,ako me primite ako moze da mi kazete ime na IG za test.
 10. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Andjelkovic Godine (OOC):11 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/WIImo Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/sa-mp-029.WImL4 Da li imate normal na TS:Ne Dodajte nešto:Voleoh bih da postanem clan La Cosa Nostra.
 11. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Andjelkovic Godine (OOC):11 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/WIImo Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/WIlAt Da li imate normal na TS:Ne Dodajte nešto:Jako bih voleo da postanem clan Juarez Cartel.
 12. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Andjelkovic Godine (OOC):11 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/WmWVI Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/WmoxV Da li imate normal na TS:Ne Dodajte nešto:Jako bih voleo da postanem clan Al Kaida...
 13. Formular: Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_Andjelkovic Godine (OOC):11 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/oXFYX Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/oXjKI Da li imate normal na TS:nemam. Dodajte nešto:Jako bih voleo da postanem clan ove kriminalne organizacije.
×
×
 • Create New...