Skoči do sadržaja

Antanasijevic_Nikola

Novi član
 • Broj postova

  72
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

14

2 Pratioca

O Antanasijevic_Nikola

 • Rank
  Novi član

Nedavni posetioci

220 pregledi profila
 1. @Cosic 81

  @Ajla    77

  Da li ce se desiti istroijski preokret, ili ce pak Cosic koji cijelo vrijeme vodi odnijeti pobjedu?

  1. Cosic

   Cosic

   Pre ce se desiti taj istorijski preokret :D

 2. Ime_Prezime(obavezno):Fikret_Husnic Pitanje: Treći put postavljam ovo pitanje, mislim da bi bio red i da mi konačno date i odgovor. Dakle, šta su poruke, koja je razlika između postova i poruka i gdje ja mogu da pronađem koliko poruka imam. Opet ponavljam znam šta su postovi ali ne znam šta su poruke, a očigledno ta dva pojma nijesu ista.
 3. Ovo postaje zanimljivo. Po ovon najavi cibi se da ce ovo biti ubjedljivo najveci update. Jedva cekamo
 4. Dakle, pošto je navodno forum očišćen od spama, mislim da je potpuno besmisleno da se i dalje dodjeljuje samo jedan FP za komentar. Naravno, po nekoj mojoj logici, različiti PDF bi trebao da nosi različitzi broj FP. Zatim ne možemo na isti način vrednovati otvaranje teme, ankete i običan komentar, odnosno anekete trebale bi da donose najviše FP, pa otvaranje teme pa komentar. Čini mi se da se nakon čišćenja foruma od spama, pravila većinski poštuju, tako da mislim da je red ako već postoji ovaj sistem da mu date smisla, jer nema toga ko će sa ovim pravilima dobiti 5000 forum poena.
 5. Iskreno ovaj sistem se u potpunosti obesmišljava. Cilj davanja nagrada za Promocije jeste promocija servera, a ne dijeljenje forum poena svakome. Suština Promocija je da se zanimljivim i kvalitetnim Youtube klipovima dovedu novi igrači na server. Ukoliko bi se smanjili kriterijumi za davanje forumskih poena, tek bi onda svako snimao klipove i to prezentacije svih 20 poslova, pa prezentacija baze od organizacije, pa prezentacija ovoga, pa prezentacija onoga. To jednostavno niko ne gleda, niti će takav sistem privući nove igrače. Naravno da se većini korisnika foruma neće svidjeti ovaj komentar, naročito "Youtuberima" našeg servera, ali morate racionalno i logički da razmišljate. Da ste vi vlasnik servera sa ovolikim brojem igrača, da li biste postupili ovako, ili biste svima sve davali i tako napravili Freeroam server?
 6. Znam ja sta su postovi, nijesam to pitao. Nego pitam sta su poruke. Jer u kategoriji "Top members" imaju opcije najvise postova, reakcija, statusa i poruka. Ne znam koja je razlika izmedju postova i poruka, kao i gfje ja kao clan foruma sa skromnim brojem poruka mogu provjeriti koliko ih imam. Jer za neke forum rankove treba odredjen broj postova, a za neke odredjen broj poruka. Planira li iko odgovarati na ovo pitanje?
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Fikret_Husnic Šta prodajete/kupujete/menjate:Kupujem imanje od 40/50/60 metara ili Biznis. Koliko je registrovan (vozilo):/ Koliko košta registracija (vozilo):/ Cena:Dogovrićemo se u pp Slika:/ Opis:Dakle kupujem veliko imanje(40/50/60m prečnika). Svoje ponude mi iznesite u PP ili IG i ako je cijena razumna i realna lako ćemo se dogovoriti, Takođe, kupujem i neki biznis. Poželjan je biznis sa što većom zaradom. Takođe mi svoje ponude iznesite u PP ili IG.
 8. Da li mi možeš reći kolika je stopa poreza prilikom prodaje imanja, a kolika je prilikom transfera nvca na drugi bankovni račun?

  1. Antanasijevic_Nikola

   Antanasijevic_Nikola

   @Infinity Da li mi mozes odgovoriti posto je bas hitno?

 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Fikret_Husnic Godine (OOC):18 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/8GCid Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/8GqLS Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/
 10. @Miroslav_Filipovic @Acaa @Milos Zekic @Vlada_Alvirovic @Eftim_Kuzmannoski @Toni Sosa @Nikola_Radojevic I naravno najjaci od svih- @Fikret_Husnic
 11. Znam ja sta su postovi, nijesam to pitao. Nego pitam sta su poruke. Jer u kategoriji "Top members" imaju opcije najvise postova, reakcija, statusa i poruka. Ne znam koja je razlika izmedju postova i poruka, kao i gfje ja kao clan foruma sa skromnim brojem poruka mogu provjeriti koliko ih imam. Jer za neke forum rankove treba odredjen broj postova, a za neke odredjen broj poruka.
 12. Koja je razlika između postova i poruka, odnosno od čega zavisi broj poruka i uopšte šta su poruke?
 13. Ime_Prezime (kao na serveru):Fikret_Husnic Godine (OOC):18 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/sa-mp-000.7PJnF Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/7Pv3o Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:/
 14. Malo sam proučavao politiku kažnjavanja na forumu koja mi nije najjasnija, pa mogu li da dobijem obrazloženje od tebe. 

  U ovoj temi je jasno objašnjeno šta su warn poeni, kako se dobijaju, koje su kazne itd.

  E sada, primijetio sam da je kazna za prekršaj pravila "Masovni spam" 20 warn poena. Klikom na link kazne, koji se nalazi u ovoj temi, primjećujemo da je kazna za 20 warn suspenzija na forumu 5 dana i ograničenje od objavljivanja 15 dana. A isto tako, korisnicima foruma koji su prekršili ovo pravilo, dali ste kaznu za Masovni spam, u najnovijem čišćenju foruma, data je kazna 20 dana suspenzije i 60 dana ograničenja objave sadržaja, odnosno kazna koja se dodjeljuje za 50 warn poena. 

  1. Prikaži prethodne komentare  2 više
  2. Iznenadjeni

   Iznenadjeni

   Aham,o tome se radi hahah,tako sam i ja dobio 2 kazne za to ukupno je 40 dana moj acc bio banovan i 30 dana bez objave 😐

  3. Karlo_Rose

   Karlo_Rose

   Dragi @Antanasijevic_Nikola tj. Fikrete kazna za "Masovni spam" je 20WP, ograničenje od objavljivanja 15 dana  i ban 5 dana. Ti dobio 4x veću kaznu. To će biti provjereno. Ako je došlo do greške bit će ti uklonjena kazna. 

  4. Antanasijevic_Nikola
 15. Imam par pitanja vezano za čišćenje foruma. 1. Da li će biti obrisane reputacije koje smo dobili na sada već obrisanim postovima? 2. Da li je planirano neko povećanje broja FP po postu, ili ćete mi reći "sve zavisi od stanja foruma". U prevodu imate li ikakav plan vezano za to? 3. Da li će i dalje biti minimum za mijenjanje 5000 FP ili će se to smanjiti? 4. Da li je spam tema ako otvorim 50 tema "Mišljenje o biznisu (pa ime biznisa)" i u opisu teme "Da li ste ikad imali biznis, koliko košta (i tako par replika) 5. Kako sada funkcioniše sistem warn poena? Odnosno, da li je moguće da sami isteknu, ili moramo da ih skidamo pomoću FP? 6. Da li možete učiniti klubove vidljivijim i dostupnijim na forumu, jer ovako su previše zabačeni, kao i da li možete uvesti da se dobija određen broj forumskih poena u klubovima, jer to je ipak aktivnost na forumu, kao i svaka druga?
×