Jump to content

Vranicc BS

Korisnik
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

3 Followers

About Vranicc BS

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 04/26/2005

Lične Informacije

 • Lokacija
  Srbija

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Filip_Vranic

Recent Profile Visitors

368 profile views
 1. Ne svidja mi se bas jer je mnogo velika i masivna i ulica ispred mi se ne svidja, ali svaka cast na trudu.
 2. Vranicc BS

  prijava

  Ime_Prezime (kao na serveru): Filip_Vranic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): KLIK Slika /weaponskills: KLIK Da li imate normal na TS: Da. Dodajte nešto: /
 3. Pogresan PDF postavi ovo ponovo u PDF predlozi. Hvala! I mislim da ne bi trebalo povecavati slotove u PD jer su i ovako nadmocni nad kriminalnim organizacijama.
 4. Mislio sam da on radi na principu da ako vas neko pokrade da vam vrati novac ili neku odstetu ako vam neko ukrade auto i tako dalje.
 5. Ali sta ako je negde sakrio te pare lako policija da ti ih vrati? Po RP-u nece policija od svojih para da ti daje. Ali moglo bi da se uvede osiguranje koje ti vrati pare ako te pokradu.
 6. Ne bi trebalo da se ukine jer on moze da te prihvati i ne dodje po tebe ili da ga cekas 10godina.
 7. Zavisi na sta si mislila. Ja licno mislim da vredjanje u IC chatu ne treba da se kaznjava jer je IC chat vezan za karaktera. Da pojednostavim. On ne vredja licno tebe nego tvog karaktera u igrici.
 8. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Filip_Vranic Naziv snimka: Kako se prijaviti za bilo koju organizaciju. Balkan School forum Datum kada je upload-ovan snimak: 13.8.2019 Link snimka:
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Filip_Vranic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): KLIK Slika /weaponskills: KLIK Da li imate normal na TS: Da. Dodajte nešto: /
 10. Netacno. Sledeci je clan org
 11. Netacno. Nekad sam bio u SAJ.
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Filip_Vranic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/MStb2Ls Slika /weaponskills: https://ibb.co/9rdsrxV Da li imate normal na TS: Da. Dodajte nešto: Vranic sam al nisam vrana.
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Filip_Vranic Godine (OOC): 14 Slika /stats (možete ukloniti novac): http://prnt.sc/oex5pe Slika /weaponskills: http://prnt.sc/oex69u Da li imate normal na TS: Da. Dodajte nešto: /
×
×
 • Create New...