Jump to content

Lazo

Novi član
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

About Lazo

 • Rank
  Novi član
 • Birthday August 11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše Ime_Prezime na serveru je:Lazar_Mrkov Vaš predlog (opširnije) : Moj prijedlog je da se mogu raditi svoji enterijeri npr. igrač dođe u house of style kupi npr. 5 stolica, 2 lampe itd i tako napravi svoj enterijer koji ce moci ubaciti u svoju kuću ako mu se vec napravljeni nesvidja. Zasto mislite da treba ubaciti ovaj predlog: da bi igraci ako im se nesvidja vec napravljeni enterijer nesvidja da moze napraviti svoj i više je RP
 2. Od mene imas MINUS. Zato sto bi se totalno narusilo prijateljstvo i sve ostalo na serveru a uz to ovo je RP server.
 3. Lazo

  Pitanje uvezi ulaska u SAMP

  Hvala na Pomoći uspjelo je!
 4. Ime_Prezime (Kao na serveru):Lazar_Mrkov Vaše pitanje: Izbrisao sam Gta pa instalirao radi buga sa crosshirom kada sam instalirao opet iskocila su mi ova 2 error. Kao sta se vidi na 1. slici pise da trebam da ubacim CD ali ja nikad nisam igrao Gta SA sa CD-a neznam do cega je ali voljeo bih to rjesiti. Sve sam instalirao kao na tutorijalu na kanalu Balkan School Community ali meni i dalje nezeli da upali SAMP ni GTA. Slika (ukoliko je imate): https://ibb.co/Q6KvJVQ https://ibb.co/b6HCh1h
 5. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Lazar_MrkovSlika/Video bug-a:https://ibb.co/Q6KvJVQ https://ibb.co/b6HCh1hOpis bug-a: Izbrisao sam Gta pa instalirao radi buga sa crosshirom kada sam instalirao opet iskocila su mi ova 2 error. Kao sta se vidi na 1. slici pise da trebam da ubacim CD ali ja nikad nisam igrao Gta SA sa CD-a neznam do cega je ali voljeo bih to rjesiti. Sve sam instalirao kao na tutorijalu na kanalu Balkan School Community ali meni i dalje nezeli da upali SAMP ni GTA.
 6. Kako da vratim na Default?
 7. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Lazar_MrkovSlika/Video bug-a: https://ibb.co/BwKhL1NOpis bug-a: Otisao sam do GS-a i kupio gun. Kad sam bezveze naciljao desilo mi se upravo to sto se vidi na slici.
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Lazar_Mrkov Godine (OOC): 12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/mHWb34x Slika /weaponskills: https://ibb.co/6sJwg5s Da li imate normal na TS: imam Dodajte nešto: Aktivan 7+h, želim biti dio robova,pljački,reketa.
 9. Slazem se jer mi se ubijamo da dobijemo gun oni samo dodju do ormarica /equip i gotovo imaju gunove. I imaju tazere da se oni pokusaju boriti samo s diglom bez tazera onda bih vidjeli kako ce biti jel policiji je od 1.0 do sad uvedena ogromna prednost.
 10. Ime_Prezime (kao na serveru): Lazar_Mrkov Godine (OOC): 12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/mHWb34x Slika /weaponskills:https://ibb.co/6sJwg5s Da li imate normal na TS: imam Dodajte nešto: Aktivan 7+ sati, želim biti dio robova,pljački,reketa
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Lazar_Mrkov Godine (OOC): 12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/mHWb34x Slika /weaponskills:https://ibb.co/6sJwg5s Da li imate normal na TS: imam Dodajte nešto: Aktivan 8+ sati, želim biti dio robova,pljački,reketa.
 12. Posto radni dan mnogo aktivnosti i nagrada
×
×
 • Create New...