Jump to content

Vlada05

Novi član
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

About Vlada05

 • Rank
  Novi član

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Dovla_Kralj Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/d5FrBML Slika /weaponskills: https://ibb.co/rZxHPyK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Dovla_Kralj Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/d5FrBML Slika /weaponskills: https://ibb.co/rZxHPyK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Dovla_Kralj Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/d5FrBML Slika /weaponskills: https://ibb.co/rZxHPyK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Dovla_Kralj Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/d5FrBML Slika /weaponskills: https://ibb.co/rZxHPyK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Dovla_Kralj Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/d5FrBML Slika /weaponskills: https://ibb.co/rZxHPyK Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: 
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Dovla_Kralj Vaš predlog: Nova organizacija-vatrogasci --Kada, na primer, ti se slupas zapali ti se auto, ne odmah da eksplodira nego moras da zoves vatrogasce, ako oni dodju oni ti ugase auto, pozovu ams i mozes ga preuzeti u ams bazi, a ako nema online vatrogasaca da se napravi ko za bolnicare kao u blizini je jedan vatrogasac.... A ako ne zelite da pozivete vatrogasce lupam posle 5 minuta auto ili sta vec vam izgori i ako je drzavni respawnuje se, a ako je vas morate npr da sacekate 5 dana i pokupite ga na nekom odpadu i platite 10000 da bi ste uzeli svoj automobil. -Znam, glup je predlog, ali bi bilo lepo kada bi uveli novu organizaciju- vatrogasce
 7. Vatrogasci. Kada, na primer, ti se slupas zapali ti se auto, ne odmah da eksplodira nego moras da zoves vatrogasce, ako oni dodju oni ti ugase auto, pozovu ams i mozes ga preuzeti u ams bazi, a ako nema online vatrogasaca da se napravi ko za bolnicare kao u blizini je jedan vatrogasac.... A ako ne zelite da pozivete vatrogasce lupam posle 5 minuta auto ili sta vec vam izgori i ako je drzavni respawnuje se, a ako je vas morate npr da sacekate 5 dana i pokupite ga na nekom odpadu i platite 10000 da bi ste uzeli svoj automobil. To je samo moj predlog za poboljsanje servera, vi pisite svoj
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Luka_KovaGodine (OOC):13Slika /stats (možete ukloniti novac): https://dodajsliku.com/image/vYEzXSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto: nešto
 9. Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_KraljGodine (OOC):14Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/uVEHZSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 10. Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_KraljGodine (OOC):14Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/uVEHZSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 11. Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_KraljGodine (OOC):14Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/uVEHZSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_KraljGodine (OOC):14Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/uVEHZSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 13. Vlada05

  Prijava za BALLAS

  Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_KraljGodine (OOC):14Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/uVEHZSlika/weaponskills:https://dodajsliku.com/image/b3uE2Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
 14. Vlada05

  Prijava za ballas

  Ime_Prezime (kao na serveru):Dovla_Kralj Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/UMbMH Slika/weaponskills: https://dodajsliku.com/image/b3uE2 Da li imate normal na TS:Da Dodajte nešto:
×
×
 • Create New...