Jump to content

Zulovic

Donator
 • Content Count

  1,453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zulovic last won the day on September 14 2020

Zulovic had the most liked content!

Community Reputation

325 Gold

About Zulovic

 • Rank
  Aktivan član
 • Birthday 03/24/2004

Lične Informacije

 • Lokacija
  Montenegro

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Zulovic

Recent Profile Visitors

5,425 profile views
 1. 🌟  Pozdrav samperi:  🌟

   

  Odlučio sam napraviti GIVEAWAY  u pitanju je milion u igri.

  Sve što je potrebno napraviti za učešće u ovom GIVEAWAY je:

   

  1. Lajkovati ovaj status:

  2. U komentaru napisati broj od 1 - 200

  3. Preplatiti se na YouTube kanal:

   

  Link:

    Zulovic BS [ KLIK ]  

   

    GIVEAWAY se završava  7.12.2020 u 20:00 《

  Izvlačenje pobednika ce biti putem aplikacije RANDOM.ORG

  Proverit će se svaki korak da li je pravilno urađen.

  Srećno svima!

 2. Srećan rođendan 105 pa opet. :D 

   

  712982107_ezgif.com-gif-maker(1).thumb.gif.6a0fc15732b22444c77a86fb72f6a269.gif

  1. Gatsby

   Gatsby

   Hvalaaa, zapamtit cemo ih jos dosta ❤️ 

 3. Samo radno sa kolegama!

   

  sa-mp-233

 4. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene samo se javite privatnom porukom. Link: https://ibb.co/fx6bSxg Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
 5. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene samo se javite privatnom porukom. Link: https://ibb.co/th0CwRC Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
 6. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene samo se javite privatnom porukom. Link: https://ibb.co/Lv8Jqn2 Smanjena da bi stala na forum: https://ibb.co/NCmC1Vp Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
 7. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene samo se javite privatnom porukom. https://ibb.co/Wtkqzqp Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
 8. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene samo se javite privatnom porukom. Link: https://ibb.co/Lv8Jqn2 Smanjena da bi stala na forum: https://ibb.co/NCmC1Vp Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
 9. Ime_Prezime na serveru: Zulovic Datum kojeg ste aktivirali VIP 6 paket: 13.08.2020 Razlog zbog kojeg ste izgubili permisiju: Zbog liderstva Slika stats - a na kojoj se vidi da ste imali aktiviran VIP 6 paket: https://ibb.co/Xt5sCZn Slika stats - a iz realnog vremena (od današnjeg dana): https://ibb.co/Psy4gDY
 10. Dobro veče. 🌃

   

  SMR

 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Zulovic Godine (OOC): 17 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/Xsm4Yvq Slika /weaponskills: https://ibb.co/ZGC9Hq2 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Novi sam u igranju i umem da pucam sa colt onaj od Adnan Bro-a sto je puco onog robota!
 12. Zulovic

  RAGEMP - SAMP

  Imanje je nešto najbolje što se može ubaciti, koliko ja znam da toga nema na druge RAGEMP servere, možda ima nisam siguran ja ne znam da ih ima, naravno to bi privuklo baš dosta igracača. Proces kupovine i sađenja voća: 1. Prvo bi trebalo da se kupi plac na kojem će se nalaziti voćnjak - imanje to može biti u sklopu neke farme, ili neke kuće na selu koja ima dosta prostora. 2. Kada se kupi ili odabere mjesto za imanje trebate nabaviti mašine za sađenje tog voća, bilo bi dobro da se ta mašina koja će izbušiti ruku da bi se voćka
 13. Čekam vas organizovao sam i prevoz...

  @Stoja

  @Gatsby

   

  3

   

  Screenshot-2

   

  4

  1. Gatsby

   Gatsby

   Zagrij vodu u dzakuziju prije nego dodjemo :D 

  2. S T O J A

   S T O J A

   Slazem se sa Gatsby-em. Ali nemoj pretoplo. :D 

 14. Izvolite vas rad, ako su potrebne bilo kakve izmene ili zelite neki drugi GIPH samo se javite. Nadam se da ce vam se svidjeti. 1. Vas dizajner: @Zulovic Ocena dizajnera (najviše mogućih je 5 zvezdica): Mišljenje o dizajneru:
×
×
 • Create New...