Skoči do sadržaja

Armani_Black

Početnik
 • Broj postova

  19
 • Pridružio se

 • Poslednja poseta

Reputacija

0

O Armani_Black

 • Rank
  Početnik
 • Rođendan 26.02.2000.

Nedavni posetioci

Nedavni blok posetilaca je onemogućen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 3. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 4. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 6. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 8. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 9. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/0YiD2 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/0YaId Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 10. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 11. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 12. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 13. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 14. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
 15. Ime_Prezime (kao na serveru): Armani_Black Godine (OOC): 19 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/9aLs6 Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/9aRTX Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zelio bih da me primite jer sam dosta iskusan i mislim da bih vam mogao dosta pomoci u poslu!
×