Jump to content

Nemanja Domanovic

Početnik
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About Nemanja Domanovic

 • Rank
  Početnik
 • Birthday February 6

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. Sada sam postavio tamo gde treba ako možete da pogledate.
 2. Formular: Vaše Ime_Prezime na serveru je: Nemanja_Domanovic Slika/Video bug-a: https://dodajsliku.com/image/80Ozs https://dodajsliku.com/image/80C4F https://dodajsliku.com/image/80QVK https://dodajsliku.com/image/80P6L https://dodajsliku.com/image/80SGi https://dodajsliku.com/image/80aiZ Opis bug-a: Ja sam pre nekoliko dana ušao na server da proverim jel sve u redu i tada mi je falio auto marke Landstalker iz imovine, ali sam mislio da mu je istekla neaktivnost pa sam mislio u redu. Sada sam se ponovo ulogovao na server i nestala mi je vila na adresi 490. Takodje su mi nestala 2 miliona iz sefa u kuci i takodje mi je nestalo oko 200 hiljada sto u banci sto u rukama. Takodje nisam znao u kojoj drugoj temi na forumu da se žalim. Molim vas pomozite mi.
 3. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Nemanja_Domanovic Šta prodajete/kupujete/menjate: Kupujem imanje od 10m, full kruške. Koliko je registrovan (vozilo): / Koliko košta registracija (vozilo): / Cena: ako bi moglo do 3.2 miliona Slika: / Opis: sve ponude ostavljajte ovde.
 4. Ime i Prezime (kao na serveru): Nemanja_Domanovic Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-001.9L8EJ Slika /weaponskills: https://www.dodajsliku.com/image/sa-mp-002.9LAH9 Da li imate normal na TS: Naravno Dodajte nešto: Znam da imam malo manji weaponskills i stats nego sto bi bilo poželjno ali dosta sam aktivan i brzo napredujem tako da brzo mogu da dodjem do fs na deagle i bitnijim oruzjima. Takodje veoma bih zeleo da se uclanim u ovu organizaciju i da radim ono sto je potrebno da ona napreduje i postane najbolja organizacija na serveru.
×
×
 • Create New...