Jump to content

neko

Novi član
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13

2 Followers

About neko

 • Rank
  Novi član
 • Birthday 03/05/2004

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. Po meni bi to bila losa stvar. Nebi svaki igrac trebao biti helper jel se nebi snalazio.
 2. To bi bila sjajna stvar. Povecao bi se RP i bilo bi mnnogo bolje npr. ti se sa drugom dogovoris da on kupi alat a ti dinamit.
 3. Za neke org kao npr. AMS bi trebalo bar da ima 20 slotova a za krimi org je ok. Sto se tice organa reda za zg bg i sa pd je dovoljno slotova a za SAJ bi mogli da nameste 25 slotova. Za novinare bih smanjio na 7 slotova.
 4. neko

  pprijava

  Ime_Prezime (kao na serveru):Marko_Davidovicc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://ibb.co/mD1R23M Slika /weaponskills: https://ibb.co/tQxJvKM Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto://///
 5. neko

  prijava za

  Ime_Prezime (kao na serveru):Markko_Davidovicc Godine (OOC):15 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/3eZpC Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/3eGCn Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto:
 6. neko

  prijava za rm

  Ime_Prezime (kao na serveru):Marko_Davidovicc Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/1QgmB Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/1Qr8j Da li imate normal na TS: naravno Dodajte nešto:
 7. Nadam se da ce osvojiti ajntraht jel mislim da ima jak tim
 8. Ime_Prezime (kao na serveru):Marko Godine (OOC):14 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/fX3Ys Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/fXJsL Da li imate normal na TS: da Dodajte nešto:
 9. Ime i prezime (IC): Marko_Davidovicc Godine (OOC):14 Da li je to vas nalog ili ste ga kupili ? moj Da li ste nekada bili lider na nasem serveru ? ne Ako jeste kojih sve organizacija ? / Sta bi uradili za tu organizaciju, koji su vasi planovi ? svaki dan rovovi rekrti i sklopio bih najjaci saavz Vasa biografija (IC): nema potrebe
 10. neko

  prijava za balasa

  Ime_Prezime (kao na serveru):Marko_Davidovicc Godine (OOC):12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/TgGZS Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/TgLQd Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 11. neko

  prijava za ls

  Ime_Prezime (kao na serveru):Marko_Davidovicc Godine (OOC):12 Slika /stats (možete ukloniti novac):https://dodajsliku.com/image/KzmVZ Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/KzatK Da li imate normal na TS:da Dodajte nešto:
 12. Ime_Prezime (kao na serveru):Marko_Davidovicc Godine (OOC):12 Slika /stats (možete ukloniti novac:https://dodajsliku.com/image/DSm82 Slika /weaponskills:https://dodajsliku.com/image/DSIdO Dodajte nešto:ajmo i bio u ms-13
×
×
 • Create New...