Jump to content

Salih_Boss

Korisnik
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34

5 Followers

About Salih_Boss

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 08/07/1999

Lične Informacije

 • Lokacija
  Livno

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Salih_Boss

Recent Profile Visitors

172 profile views
 1. Sam u kući mi je dojadio realno. Gledao sam ga godinama za svaki Božić, a volim isto akcione Božićne filmove neke.
 2. Nisam pogledao film, ali hvala na predlogu.
 3. Spasio bih: Kobi Ubio bih: Don Zlikovac i Devla
 4. Policija treba da se deži propisa i da vozi desnom stranom. Lijevom stranom se može voziti kada ganjate igrača koji ima WL. To što vi predpostavljam ne znate vozit auto desnom stranom pa ste navikli i da vozite lijevom stranom vaš je problem! Bio sam u PD milijardu puta na Balkan School-u i vazda sam vozio desnom stranom, jedino lijevom kad moram da oborim igrača koji vozi auto/motor. Spominješ RP? Pa de mi reci kako bi bilo da vidiš policiju u svom gradu kako leti preko zaobilaznica ili u nekim cestama kako ulazi lijevom stranom i kako vozi lijevom stranom? Policija predstavlja državu. Kakva je policija, takva je i država! I bolje je što se uvelo da PD ne sme voziti lijevom stranom da vi igrači koji ste tek počeli da igrate da naučite kako se pravopisno vozi u igrici.
 5. Kako će server zatvoriti nekog igrača kad ga ti zaustavljaš? Jednostavno bi trebalo onda vratiti stari sistem da uslikaš gdje si ga zaustavljao i postaviš forum. Drugog načina nema.
 6. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Salih_BossVaša slika ili video: https://prnt.sc/putdkeOpis: Kad sam bio lider PD još na 1.1v, a slika je nastala na 1.2v poslije nove godineKomentar: Toliko lijepa uspomena koja mi je i skoro nakon 3g i dalje u komp.. Na slici fali lider SAJ-a Roky_Wolf i njegovi clanovi da budemo u kompletu. Ukratko taj period kad smo ja i Roky bili lideri je bilo nezaboravno. Poslije sam ja uzeo SAJ, a on PD na 1.3v. Stariji igrači koji i dan danas igraju na serveru mogu sa sigurnošću potvrditi da je tad PD i SAJ bio nenormalno jaka i aktivna organizacija. Ipak smo ja i Roky tada važili za jedne od najjačih policajaca na serveru jer nismo izlazili iz PD ili SAJ-a i vazda smo skupa išli na /mdc i na rob.
 7. Ime_Prezime (kao na serveru): Salih_Boss Godine (OOC): 20 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/puseth Slika /weaponskills: https://prnt.sc/puses8 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zeleo bih biti clan Ruske mafije .
 8. Da vidim vaše mišljenje . Meni su ipak draže državne organizacije.
 9. Pratite li MMA? Koji su vam najbolji borci? Da li bi ikad poželjeli baviti se sportom MMA?
 10. Kako vam se dopada ova pjesma?
 11. Najviše zbog druženja sa ostalim igračima preko TS3 i zato što je igrica moga djetinjstva i uvijek će mi biti u .
×
×
 • Create New...