Jump to content

Salih_Boss

Novi član
 • Content Count

  318
 • Joined

Community Reputation

40

6 Followers

About Salih_Boss

 • Rank
  Korisnik
 • Birthday 08/07/1999

Lične Informacije

 • Lokacija
  Malta

Balkan School RolePlay

 • Ime_Prezime:
  Biggie_Smalls

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. Sam u kući mi je dojadio realno. Gledao sam ga godinama za svaki Božić, a volim isto akcione Božićne filmove neke.
 2. Policija treba da se deži propisa i da vozi desnom stranom. Lijevom stranom se može voziti kada ganjate igrača koji ima WL. To što vi predpostavljam ne znate vozit auto desnom stranom pa ste navikli i da vozite lijevom stranom vaš je problem! Bio sam u PD milijardu puta na Balkan School-u i vazda sam vozio desnom stranom, jedino lijevom kad moram da oborim igrača koji vozi auto/motor. Spominješ RP? Pa de mi reci kako bi bilo da vidiš policiju u svom gradu kako leti preko zaobilaznica ili u nekim cestama kako ulazi lijevom stranom i kako vozi lijevom stranom? Policija predstavlja državu. Kakva je policija, takva je i država! I bolje je što se uvelo da PD ne sme voziti lijevom stranom da vi igrači koji ste tek počeli da igrate da naučite kako se pravopisno vozi u igrici.
 3. Kako će server zatvoriti nekog igrača kad ga ti zaustavljaš? Jednostavno bi trebalo onda vratiti stari sistem da uslikaš gdje si ga zaustavljao i postaviš forum. Drugog načina nema.
 4. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Salih_BossVaša slika ili video: https://prnt.sc/putdkeOpis: Kad sam bio lider PD još na 1.1v, a slika je nastala na 1.2v poslije nove godineKomentar: Toliko lijepa uspomena koja mi je i skoro nakon 3g i dalje u komp.. Na slici fali lider SAJ-a Roky_Wolf i njegovi clanovi da budemo u kompletu. Ukratko taj period kad smo ja i Roky bili lideri je bilo nezaboravno. Poslije sam ja uzeo SAJ, a on PD na 1.3v. Stariji igrači koji i dan danas igraju na serveru mogu sa sigurnošću potvrditi da je tad PD i SAJ bio nenormalno jaka i aktivna organizacija. Ipak smo ja i Roky tada važili za jedne od najjačih policajaca na serveru jer nismo izlazili iz PD ili SAJ-a i vazda smo skupa išli na /mdc i na rob.
 5. Ime_Prezime (kao na serveru): Salih_Boss Godine (OOC): 20 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://prnt.sc/puseth Slika /weaponskills: https://prnt.sc/puses8 Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto: Zeleo bih biti clan Ruske mafije .
 6. Pratite li MMA? Koji su vam najbolji borci? Da li bi ikad poželjeli baviti se sportom MMA?
 7. Ja mislim da će se SAMP na Balkanu igrat još bar 5 godina. SAMP obično igraju igrači koji nemaju komp. namijenjen da igraju danas modernije i bolje igrice pa onda igraju SAMP ili slične igrice.
 8. Igrica koja pored ostalih GTA serijala ima definitvino najbolju priču. Grafika je u to vrijeme bilo kao što je sada GTA5.
 9. Trebao bi se taj Bag popraviti u idućoj verziji!
 10. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Salih_BossŠta prodajete/kupujete/menjate: Prodajem auto marke WindsorKoliko je registrovan (vozilo): 40hKoliko košta registracija (vozilo): 90k na mesec danaCena: 350k najmanje Slika: https://prnt.sc/puga5uOpis: Potreban je 10lvl da bi se moglo kupiti auto. Ima dvoje vrata. Nisko malo auto. ide 146 km/h, ne troši puno gorivo.
 11. Trebalo bi se to ubaciti pogotovo sada kad su se uveli sefovi da možeš vidjeti koji sef i koliko ima lekova i pancira u kući. Zna se desiti da neko prodaje kuću i da kaže da ima sef 5, 100 lekova i pancira, a na kraju kad igrač kupi kuću u njoj ne bude ni sefa ni lekova/pancira.
 12. Salih_Boss

  Predlog

  Trebalo bi se smanjiti bar da bude 5m jer je 10m prevelika kazna za G mute po meni.
×
×
 • Create New...