Jump to content

Daki_Coponee

Novi član
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Daki_Coponee

 • Rank
  Novi član

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Ime_Prezime (kao na serveru): Djordje_Vasquez Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/D1cRGm6 Slika /weaponskills: https://ibb.co/QrNns1b Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 2. Ime_Prezime (kao na serveru): Djordje_Vasquez Godine (OOC): 15 Slika /stats (možete ukloniti novac): https://ibb.co/D1cRGm6 Slika /weaponskills: https://ibb.co/QrNns1b Da li imate normal na TS: Da Dodajte nešto:
 3. Koja glupost ne pomaze FPS limit da prolazi kroz zidove i stakla i te gluposti. Ocito ti je neko predao pogresno znanje jer duso moja to nikako ne pridonosi prolazenju kroz stakla i zidove. + Ne mora se paliti FPS limit da se izadje iz igraca koji AFK-ka na spawnu nego je potrebno pritisnuti SPACE/SHIFT u zavisnosti gdje vam je tipka za skok i automatski izadjete. 99.9% sanse da uspijete ali cim se spawnujete da udarite tipku za skok. FPS limit i da se izbaci/zabrani opet ti mozes upaliti bilo koji softver za snimanje i lockovati fps na 17-18 (najbolje brojke) putem Bandicama ili bilo kojeg drugog softvera. Lijep pozdrav.
 4. Vaše Ime_Prezime na serveru je: Djordje_VasquezŠta prodajete/kupujete/menjate: Donatorske poeneKoliko je registrovan (vozilo):/Koliko košta registracija (vozilo):/Cena: Po komadu plaćam do 485k!Slika:/Opis:
 5. Voleo bih da odem na Havaje.
 6. Tacno Sledeci je spavao vise od 12 sati.
 7. Nikada nisam imao mnogo para na BS.
 8. Volim Volis li spavati na podu?
 9. Tacno Sledeci je imao vise 5.0 prosek u osnovnoj.
×
×
 • Create New...